|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:57 am
Baliaur YumiTao Baliaur Airenne *puk puk* hoo. alee lokal ^^ zostaje tu ;d heyka przed 15 min moj brat omalo psa niechcacy nie przejechal gonk wbiegl prosto pod kola gonk eek moj piesek tez czasem tak robi xd lubi adrenaline biggrin ...ja tak kiedys z rowerem omalo pod zlotowe nie wpadlam... a moja qmpela wpadla na samochod po po chodniku jechalysmy.... zrobila male wgniecenie w masce wiec szybko dalysmy dyla jakby co... Nie ładnie uciekac z miejsca zbrodni biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:58 am
Stokrotka całuski dla wszystkich *cmok * Siemandero blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:59 am
YumiTao Nie ładnie uciekac z miejsca zbrodni biggrin xd wole wiac niz mandat placic... a o ktorej NASZEGO polskiego czasu zaczyna sie jutro event??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:59 am
YumiTao Baliaur ...ja tak kiedys z rowerem omalo pod zlotowe nie wpadlam... a moja qmpela wpadla na samochod po po chodniku jechalysmy.... zrobila male wgniecenie w masce wiec szybko dalysmy dyla jakby co... Nie ładnie uciekac z miejsca zbrodni biggrin xd to ja raz przypadkowo w śmietnik wjechałam - bo się zagapiłam witam nowo-przybyłych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:00 am
co tam uwas ja sie tak juz obrzarłam ze ledwo w klawiature klikam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:02 am
Baliaur YumiTao Nie ładnie uciekac z miejsca zbrodni biggrin xd wole wiac niz mandat placic... a o ktorej NASZEGO polskiego czasu zaczyna sie jutro event?? o 9.......... tak mi sie zdaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur YumiTao Nie ładnie uciekac z miejsca zbrodni biggrin xd wole wiac niz mandat placic... a o ktorej NASZEGO polskiego czasu zaczyna sie jutro event?? ja chyba tez bym tak postopiła xp chyba o 21... biggrin tzn. tak mi sie zdaje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pogoobialam sie XP ... ale jush jestem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Stokrotka co tam uwas ja sie tak juz obrzarłam ze ledwo w klawiature klikam xd wszystko po staremu wink a my się znamy ? xp *podaje lapke na wszelki wypadek* Aya jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:03 am
Ntsumi_Aya YumiTao Baliaur ...ja tak kiedys z rowerem omalo pod zlotowe nie wpadlam... a moja qmpela wpadla na samochod po po chodniku jechalysmy.... zrobila male wgniecenie w masce wiec szybko dalysmy dyla jakby co... Nie ładnie uciekac z miejsca zbrodni biggrin xd to ja raz przypadkowo w śmietnik wjechałam - bo się zagapiłam witam nowo-przybyłych Kto wam dawał prawojazdy : xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:04 am
wie ktos moze kto śpiewa tą wersje Bailando rockowa cio na 94 pooszczają ?? wlasnie leci blaugh http://www.radio94.pl/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:04 am