|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:50 am
Rynn the Vampire E..nie ma ^^ <ładuje się Sayowi na kolana> Witaj Rynn, hey Yumi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire E..nie ma ^^ <ładuje się Sayowi na kolana> witaj Rynnciu 4laugh *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi zataczajac sie z deka..*
aaa zawal gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:52 am
*puk puk* hoo. alee lokal ^^ zostaje tu ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:53 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya *teleportuje sie nad pisia xd * co tak posmutniales ? 0_o hmm?? bo moich kumpli nie lubicie :c( xd xd xd xd ....... xd *pac poducha* nie to że nie lubię.... boje sie ich -.-' *laskocze* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *wchodzi zataczajac sie z deka..* aaa zawal gonk co się stauo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Airenne *puk puk* hoo. alee lokal ^^ zostaje tu ;d heyka przed 15 min moj brat omalo psa niechcacy nie przejechal gonk wbiegl prosto pod kola gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:54 am
Airenne *puk puk* hoo. alee lokal ^^ zostaje tu ;d nowa! witaj jestem Kitty, Kitt, Kittek, Kittuś, Kocur.... *podaje łapkę* =^-^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Airenne *puk puk* hoo. alee lokal ^^ zostaje tu ;d heyka przed 15 min moj brat omalo psa niechcacy nie przejechal gonk wbiegl prosto pod kola gonk eek moj piesek tez czasem tak robi xd lubi adrenaline biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:55 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya *teleportuje sie nad pisia xd * co tak posmutniales ? 0_o hmm?? bo moich kumpli nie lubicie :c( xd xd xd xd ....... xd *pac poducha* nie to że nie lubię.... boje sie ich -.-' *laskocze* xd musze uciekac juz :c( pła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Airenne *puk puk* hoo. alee lokal ^^ zostaje tu ;d Hej hej biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Baliaur Airenne *puk puk* hoo. alee lokal ^^ zostaje tu ;d heyka przed 15 min moj brat omalo psa niechcacy nie przejechal gonk wbiegl prosto pod kola gonk eek moj piesek tez czasem tak robi xd lubi adrenaline biggrin ...ja tak kiedys z rowerem omalo pod zlotowe nie wpadlam... a moja qmpela wpadla na samochod po po chodniku jechalysmy.... zrobila male wgniecenie w masce wiec szybko dalysmy dyla jakby co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:56 am
Lavagetas_heqetai musze uciekac juz :c( pła wink xd pa xd *pac poducha na porzegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|