|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:52 am
Ntsumi_Aya ah no tak xd *nurkuje w stosiku poduszek przed Pisiem * xd tu mnie nie znajdzie xd jak wygodnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:54 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya ah no tak xd *nurkuje w stosiku poduszek przed Pisiem * xd tu mnie nie znajdzie xd jak wygodnie xd *zostaje przygniatana * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:56 am
[siada na wielkiej poduszce przy kominku i popija herbatkę z rumem ]mraurrr.... cieplutko whee chce ktoś herbatki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:57 am
Kitty ShadowCat [siada na wielkiej poduszce przy kominku i popija herbatkę z rumem ]mraurrr.... cieplutko whee chce ktoś herbatki? witaj xd nie thX
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:57 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya ah no tak xd *nurkuje w stosiku poduszek przed Pisiem * xd tu mnie nie znajdzie xd jak wygodnie xd *zostaje przygniatana * xd hmm cos mi sie tu kreci-- jakiś wibromasaż czy cuś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:58 am
Lavagetas_heqetai *zostaje przygniatana * xd hmm cos mi sie tu kreci-- jakiś wibromasaż czy cuś xd xd *niemoże wytrzymać podnosi sie i przewraca Pisia na poduszki xd blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cii moze uda mi sie kupic list za 2 k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat co mam zmienić w moim avatarku żeby ładnie wyglądał? whee sweatdrop podpowie mi ktoś? wink koszulk a reszta może być? wink pasują mi te okoolarki? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:59 am
Ntsumi_Aya xd *niemoże wytrzymać podnosi sie i przewraca Pisia na poduszki xd blaugh * łaaaa xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:00 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd *niemoże wytrzymać podnosi sie i przewraca Pisia na poduszki xd blaugh * łaaaa xd blaugh *pac go podusia* xd *laskocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:03 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd *niemoże wytrzymać podnosi sie i przewraca Pisia na poduszki xd blaugh * łaaaa xd blaugh *pac go podusia* xd *laskocze* trzyma rece dostajac poduszka> zameczysz mnie dzis xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:04 am
xd ok ok też sie zmenczylam xd *kladzie sie na podusiach* whee ale mieciuutko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:08 am
Kitty ShadowCat Aidanna Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat co mam zmienić w moim avatarku żeby ładnie wyglądał? whee sweatdrop podpowie mi ktoś? wink koszulk a reszta może być? wink pasują mi te okoolarki? whee juz lepiej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:08 am
[bierze kartkę i zaczyna rysować] whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:09 am
Kitty ShadowCat [bierze kartkę i zaczyna rysować] whee co rysujesh ?? *zagląda przez ramie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|