|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:39 am
xd ahh dość dość xd *widzi pająka na suficie* eek *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:39 am
Kitty ShadowCat co mam zmienić w moim avatarku żeby ładnie wyglądał? whee sweatdrop podpowie mi ktoś? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:40 am
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat co mam zmienić w moim avatarku żeby ładnie wyglądał? whee sweatdrop podpowie mi ktoś? wink sama musisz zdecydować smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:40 am
Ntsumi_Aya xd ahh dość dość xd *widzi pająka na suficie* eek *mdleje* O.o ee w porzadku? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:42 am
Ntsumi_Aya Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat co mam zmienić w moim avatarku żeby ładnie wyglądał? whee sweatdrop podpowie mi ktoś? wink sama musisz zdecydować smile chcę żeby inni zdecydowali.... tzn podpowiedzieli biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:42 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd ahh dość dość xd *widzi pająka na suficie* eek *mdleje* O.o ee w porzadku? eek *nie budzi sie xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:43 am
Kitty ShadowCat Ntsumi_Aya Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat co mam zmienić w moim avatarku żeby ładnie wyglądał? whee sweatdrop podpowie mi ktoś? wink sama musisz zdecydować smile chcę żeby inni zdecydowali.... tzn podpowiedzieli biggrin niewiem... może jakieś uszka, ogone, opaska, dodatek ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:44 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd ahh dość dość xd *widzi pająka na suficie* eek *mdleje* O.o ee w porzadku? eek *nie budzi sie xp * nie umieraj gonk eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:45 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd ahh dość dość xd *widzi pająka na suficie* eek *mdleje* O.o ee w porzadku? eek *nie budzi sie xp * nie umieraj gonk eek *budzi sie* eek khe khe khe *kaszle* gdzie jestem 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:47 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd ahh dość dość xd *widzi pająka na suficie* eek *mdleje* O.o ee w porzadku? eek *nie budzi sie xp * nie umieraj gonk eek *budzi sie* eek khe khe khe *kaszle* gdzie jestem 0_o no w gildii O.o zemdlalas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:48 am
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat co mam zmienić w moim avatarku żeby ładnie wyglądał? whee sweatdrop podpowie mi ktoś? wink koszulk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:49 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd ahh dość dość xd *widzi pająka na suficie* eek *mdleje* O.o ee w porzadku? eek *nie budzi sie xp * nie umieraj gonk eek *budzi sie* eek khe khe khe *kaszle* gdzie jestem 0_o no w gildii O.o zemdlalasah no tak xd *nurkuje w stosiku poduszek przed Pisiem * xd tu mnie nie znajdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:50 am
jaj niebylo mnie chwileke a tu juz 5 srton
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:51 am
Aidanna jaj niebylo mnie chwileke a tu juz 5 srton no a jak xd tylko już się trochę porozchodzili ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|