|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:18 am
Lavagetas_heqetai PointZer0 Nudzi sie ? to wyjdz i jakieś śliczne panie znajdz Lava blaugh Witam xd to ty sie łapiesz tych pozostałych brzydkich? no problemo ;c) O mnie się nie martw , ja już sobie jakieś damy znajdę jak będę chciał wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:19 am
Ntsumi_Aya PointZer0 Vykk zgadnijcie kto ...no oczywiscie ze nie ja...po prostu musze isc...reszty sie domyslcei Hmm.. no dobra , do zobaczenia wiec Vykk xd *łapie poduszką Ayi przed twarzą* szybki jesteś blaugh *pac* *poduszka przelatuje przez głowę* prawie , prawie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:19 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Piiiiiiisio xd już odpocząłeś? twisted a i miałeś mi powiedzieć co chciałeś żebym zrobila xd nie chcesz wiedziec-- moje perwersje wykraczaja poza dobry smak xd aha xd * twisted pochodzi od tylu i zaczyna laskotac xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:20 am
PointZer0 Lavagetas_heqetai PointZer0 Nudzi sie ? to wyjdz i jakieś śliczne panie znajdz Lava blaugh Witam xd to ty sie łapiesz tych pozostałych brzydkich? no problemo ;c) O mnie się nie martw , ja już sobie jakieś damy znajdę jak będę chciał wink xd oki to pozostawiam ci jakies tam te nadajace sie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat no dobsh... teraz oceńcie mojego avatarka.. od 0 do 10 pkt.. biggrin 5
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ntsumi_Aya PointZer0 Vykk zgadnijcie kto ...no oczywiscie ze nie ja...po prostu musze isc...reszty sie domyslcei Hmm.. no dobra , do zobaczenia wiec Vykk xd *łapie poduszką Ayi przed twarzą* szybki jesteś blaugh *pac* *poduszka przelatuje przez głowę* prawie , prawie xd xd *pac* *pac* *pac* *pac* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:22 am
Ntsumi_Aya xd *pac* *pac* *pac* *pac* blaugh *poduszki odbijają sie od zpola energii kinetycznej* A figa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*podnosi sie z kolan Zer0sia i wychodzi* spdam do eredina razz pa @ll :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Piiiiiiisio xd już odpocząłeś? twisted a i miałeś mi powiedzieć co chciałeś żebym zrobila xd nie chcesz wiedziec-- moje perwersje wykraczaja poza dobry smak xd aha xd * twisted pochodzi od tylu i zaczyna laskotac xd * muehehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:23 am
YumiTao *podnosi sie z kolan Zer0sia i wychodzi* spdam do eredina razz pa @ll :* Do zobaczenia Yumi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:23 am
PointZer0 Ntsumi_Aya xd *pac* *pac* *pac* *pac* blaugh *poduszki odbijają sie od zpola energii kinetycznej* A figa xd xd xd *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:24 am
Ntsumi_Aya PointZer0 Ntsumi_Aya xd *pac* *pac* *pac* *pac* blaugh *poduszki odbijają sie od zpola energii kinetycznej* A figa xd xd xd *znika* *śledzi ślad jej energii potencjalnej w przestrzeni ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:24 am
bee to nie fair sad nowy stroik ? wink fajny blaugh kiedyś zbierałam na "muskieter top " czy jakos tam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:26 am
idzie do swojego kacika i siedzi ta,m
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:26 am
PointZer0 Ntsumi_Aya PointZer0 Ntsumi_Aya xd *pac* *pac* *pac* *pac* blaugh *poduszki odbijają sie od zpola energii kinetycznej* A figa xd xd xd *znika* *śledzi ślad jej energii potencjalnej w przestrzeni ninja * ninja *rozdziela się na kilka części, z którycz kilka są fikcją * *okrąża Zer0 robiąc tornado* * pac* *dalej okrąża*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|