|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:05 am
Vykk kto ma cos na nerwy...poprosze o inny srodek niz wodka lub komandos Witam * podaje 40 voltowego Goldwassera xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:05 am
Eredin Yumi kiedy wrocisz z kibelka to przeczytasz : Ja bubu dzisiaj nie wyciaggne bo nie gadalem z nim od wczoraj na koszu ... mozliwe ze sie wkurzyl razz stare xd Witaj Kitty *przytula* Wcale sie nie wqrzył biggrin ja wiem jak wyglada wqrzony facet biggrin dupy mi sie dzisiaj nie chce ruszac biggrin ...moze o 18.30 biggrin wpadne cie podciąć *zaciera ręce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:06 am
Vykk kto ma cos na nerwy...poprosze o inny srodek niz wodka lub komandos Wino Leśny dzban - wino w worku lub herbatka z rumem ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk kto ma cos na nerwy...poprosze o inny srodek niz wodka lub komandos może spirytus ? xd pa Jas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[wtula się] mraurrr... jak cieplusio i milunio whee heart 4laugh pa Leth [macha łapką] biggrin papa Jas whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:07 am
Nie ma za co , za często łazę tymi tunelami grawitacyjnymi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:07 am
YumiTao Eredin Yumi kiedy wrocisz z kibelka to przeczytasz : Ja bubu dzisiaj nie wyciaggne bo nie gadalem z nim od wczoraj na koszu ... mozliwe ze sie wkurzyl razz stare xd Witaj Kitty *przytula* Wcale sie nie wqrzył biggrin ja wiem jak wyglada wqrzony facet biggrin dupy mi sie dzisiaj nie chce ruszac biggrin ...moze o 18.30 biggrin wpadne cie podciąć *zaciera ręce* *robi kupe w majtki* tylkoo nie to biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:08 am
PointZer0 Ntsumi_Aya PointZer0 Ntsumi_Aya woah już jestem sweatdrop *rozgląda się* a gdzie pisio question No tak , żeby Cieznowyu we mnie rzucił xd Witaj Aya xd Lethiel , nie żebym narzekał , to całkeim przyjemne ale weź te kokosy z mojej twarzy bo się duszę xd czemu nie ? xd Bo zn�w wpadę w obsrany tunel Einsteina-Rosena i będęmusial wracać przez osobliwość przez 2 lata gonk Yumi, a Ty co , nie lepsza poduszka ? :> Ty jestes moja podusia biggrin xd jestem dzisiaj powiedzmy "kobieta w ciązy" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:09 am
YumiTao Ty jestes moja podusia biggrin xd jestem dzisiaj powiedzmy "kobieta w ciązy" xp no dobra m w takim wypadku to mogę służyc za podushkę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin YumiTao Eredin Yumi kiedy wrocisz z kibelka to przeczytasz : Ja bubu dzisiaj nie wyciaggne bo nie gadalem z nim od wczoraj na koszu ... mozliwe ze sie wkurzyl razz stare xd Witaj Kitty *przytula* Wcale sie nie wqrzył biggrin ja wiem jak wyglada wqrzony facet biggrin dupy mi sie dzisiaj nie chce ruszac biggrin ...moze o 18.30 biggrin wpadne cie podciąć *zaciera ręce* *robi kupe w majtki* tylkoo nie to biggrin xd fuu Eredin musisz walic kloce pod moim nosem xd *zatyka nos* ma ktos moze maske gazową razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Nie ma za co , za często łazę tymi tunelami grawitacyjnymi sweatdrop to możebyś spróbował się teleportować? question tylko nie zawsze można spaść tam gdzie sie chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:10 am
mam takie do was pytanie jak sie wam podoba moj avatarek od 0 do 10
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 8:11 am
PointZer0 YumiTao Ty jestes moja podusia biggrin xd jestem dzisiaj powiedzmy "kobieta w ciązy" xp no dobra m w takim wypadku to mogę służyc za podushkę xd Wiedziałam ze mozna na ciebie liczyc whee 4laugh *przenosi głowe z ramenia na kolana* tu bedzie mi wygodzniej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya PointZer0 Nie ma za co , za często łazę tymi tunelami grawitacyjnymi sweatdrop to możebyś spróbował się teleportować? question tylko nie zawsze można spaść tam gdzie sie chce xd Można , pod warunkiem że nie ma w pobliżu jakiegoś ośrodka z dużą masą xd Wywołanie tunelu Einsteina-Rosena = teleportacja , tylko czasem wpadam w przypadkowe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna mam takie do was pytanie jak sie wam podoba moj avatarek od 0 do 10 ymmm *zastanawia się* ....... niewiem ? _^_ ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|