|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:53 am
M-Teen Lethiel Kyuzo_Samuraii Z kąd macie kotki ja tyż chcem. z listoow z tego miesiąca wink 3nodding mozesz w markecie kupić 3nodding sa jeszcze psiaki ale wygladaja jak puszki z czerwona mala naklejka razz wygladaja jak pso-żabole xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka... da mi ktos jakies ubranko... ladnie prosz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Lethiel *pac poduchą* xd xd xd *zlazi z zeroosia i pomaga mu wstać* No i znowu poduszką , Ty masz jakieśzboczenie z tymi poduszkami xd nio tylko troshq blaugh po za tym trzeba wykoshystać chwile kiedy mozna cie trafic xd whee 4laugh xd No jasne xd *teleport na legowisko sufitowe* ...i co teraz ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Lethiel *pac poduchą* xd xd xd *zlazi z zeroosia i pomaga mu wstać* No i znowu poduszką , Ty masz jakieśzboczenie z tymi poduszkami xd nio tylko troshq blaugh po za tym trzeba wykoshystać chwile kiedy mozna cie trafic xd whee 4laugh xd no prosze mamy kolejnego Jasio -fila charakteryzujacego sie wielkim upodobaniem do popduszek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:54 am
i ciasto ostatecznie "udekorowane" xp a starzy wybywaja do sasiadow i bede miala w koncu swiety spokoj juuupii!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OHAYO samuraju !!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Sara hejka... da mi ktos jakies ubranko... ladnie prosz stare tutaj każdy sam pracował na swoje ubranie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:55 am
Eredin YumiTao PointZer0 YumiTao Zaraz chyba pękne gonk , hej wszytskim whee świąteczne żarcie ? xd dokładniej to swiateczne słodycze xp nigdy więcej tylu słodyczy naraz... *opada na kanape z hukiem wielkiego słonia* zaraz chyba zygne... gonk a miałas dzisiaj ze mna biegac w parQ crying hejka smile Hejjjj whee nie wiem moze jeszcze pojdziemy biggrin .....na cos dobregooooo biggrin naciągnij Kuliga razz niech nam postawi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao napadło mnie xd zobaczysz ty tez jutro bedziesz miec manie jedzenia biggrin *opada na Zer0sia i przygniata go swoim wielkim brzuchem* ops... biggrin No nieee , przygnieciony i Lethą i Yumi , co ja mam zrobić *śmieje się leżąc pod nimi * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Miss Sara hejka... da mi ktos jakies ubranko... ladnie prosz stare tutaj każdy sam pracował na swoje ubranie ladnie prosze... a moze ktoka mi ktos nachwilke pozyczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 No jasne xd *teleport na legowisko sufitowe* ...i co teraz ? :> hm... *spoglada w goore* jeszcze cie iedys dopadne !! xd blaugh xd tylko najpierw wymysle jak ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:56 am
Eredin no prosze mamy kolejnego Jasio -fila charakteryzujacego sie wielkim upodobaniem do popduszek wink kolejnego ?? O.o .. lol .. nasze grono sie szerzy xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Sara Illune Miss Sara hejka... da mi ktos jakies ubranko... ladnie prosz stare tutaj każdy sam pracował na swoje ubranie ladnie prosze... a moze ktoka mi ktos nachwilke pozyczyc O.o WTF?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam do sprzedania za 5200 (cena jak w sklepie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|