|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Illune YumiTao Zaraz chyba pękne gonk , hej wszytskim whee Czesc, co się stało ?:> nazarala sie razz wiadomo razz xDDD whee *blech...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao PointZer0 YumiTao Zaraz chyba pękne gonk , hej wszytskim whee świąteczne żarcie ? xd dokładniej to swiateczne słodycze xp nigdy więcej tylu słodyczy naraz... *opada na kanape z hukiem wielkiego słonia* zaraz chyba zygne... gonk też tak miałam wczoraj zwaliło się na mnie pełno słodyczy z Niemiec....po 7 czekoladowych batonikach i szklance coli myślałam ze padnę... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel PointZer0 Esh no przyznać się do czegoś tu to od razu wykożystają xd *przytula Lethiel na ziemi* mraaaaaaaa 4laugh xd xd xd I się cieszy teraz jeszcze , no już, sio ze mnie xd *pac poduchą* xd xd xd *zlazi z zeroosia i pomaga mu wstać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ale szybko posty lecą, co sparwdzam swojego posta to jestem na anstepnej stronie xDDDD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:49 am
Jaswinder opcy Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat kto wie po ile idzie w markecie taka ryba; Biter? to wie ktoś? wink zobacz se na GCG... @Jas: nie przeginaj! 4laugh whee agresywny ^^ no bez przesady xd Witam niubika!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Z kąd macie kotki ja tyż chcem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:50 am
Lethiel *pac poduchą* xd xd xd *zlazi z zeroosia i pomaga mu wstać* No i znowu poduszką , Ty masz jakieśzboczenie z tymi poduszkami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyuzo_Samuraii Z kąd macie kotki ja tyż chcem. z listoow z tego miesiąca wink 3nodding mozesz w markecie kupić 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao PointZer0 YumiTao Zaraz chyba pękne gonk , hej wszytskim whee świąteczne żarcie ? xd dokładniej to swiateczne słodycze xp nigdy więcej tylu słodyczy naraz... *opada na kanape z hukiem wielkiego słonia* zaraz chyba zygne... gonk a miałas dzisiaj ze mna biegac w parQ crying hejka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:51 am
Lethiel Kyuzo_Samuraii Z kąd macie kotki ja tyż chcem. z listoow z tego miesiąca wink 3nodding mozesz w markecie kupić 3nodding sa jeszcze psiaki ale wygladaja jak puszki z czerwona mala naklejka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:52 am
PointZer0 Lethiel *pac poduchą* xd xd xd *zlazi z zeroosia i pomaga mu wstać* No i znowu poduszką , Ty masz jakieśzboczenie z tymi poduszkami xd nio tylko troshq blaugh po za tym trzeba wykoshystać chwile kiedy mozna cie trafic xd whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin YumiTao PointZer0 YumiTao Zaraz chyba pękne gonk , hej wszytskim whee świąteczne żarcie ? xd dokładniej to swiateczne słodycze xp nigdy więcej tylu słodyczy naraz... *opada na kanape z hukiem wielkiego słonia* zaraz chyba zygne... gonk a miałas dzisiaj ze mna biegac w parQ crying hejka smile no....pisałam biggrin Tutaj chce biegać a się obzera ja bym z chęcia pobiegała xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|