|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat kto wie po ile idzie w markecie taka ryba; Biter? to wie ktoś? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...gaia mi sie sypieee ...jeee ...jee ...je... ... stare mi sie wczoraj sypala, dzisiaj jej naszczescie przeszlo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Hmm... trochę się zeszło , witam wszystkich sweatdrop xd Zerooś !! 4laugh *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder opcy Jaswinder opcy fak....... ale jazda.... nawet nie mam czasu przy kompie na dluzej usiasc... eek a cóż ty takiego robisz, opcusiu? zostalem (jak co roku) zmuszony do posprzatania w melinie a oprocz tego to standardowe przynies/podnies myślałam, że chodzisz ze święconką hehe u nas swięcił Cinek (diakon Mar-cinek) zostalo mi w tym roku oszczedzone.... twisted ty też jesteś Cinek Cinek! Cinek!!! Imper... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:41 am
PointZer0 Hmm... trochę się zeszło , witam wszystkich sweatdrop xd witaj Zeruś xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...dobra - ja zdupiam ...trzymajta się ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Hmm... trochę się zeszło , witam wszystkich sweatdrop xd Zerooś !! 4laugh *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj wink whee Hej Lethiel xd Jestem po trzech taterkach mocnych więc moge jakiś post przegapić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:42 am
Zaraz chyba pękne gonk , hej wszytskim whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:42 am
Miss_Karina PointZer0 Hmm... trochę się zeszło , witam wszystkich sweatdrop xd witaj Zeruś xd xd whee Witam panią *cmok w policzek* xd Na razie Ja- Yosei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:43 am
heh zapomnialam co napisac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Zaraz chyba pękne gonk , hej wszytskim whee świąteczne żarcie ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel PointZer0 Hmm... trochę się zeszło , witam wszystkich sweatdrop xd Zerooś !! 4laugh *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj wink whee Hej Lethiel xd Jestem po trzech taterkach mocnych więc moge jakiś post przegapić xd O.o ... znaczy ze latwiej cie przewroocić ?? twisted *jeszcze mocniej przytuula i przewraca* xd ... yay !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|