|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:33 am
Vykk Miss_Karina esh... XD bedziecie mieli znimi spokoj jak sie wyprowadzicie wink mnie to czeka dopiero za 2-3 lata sweatdrop esh >.< albo jak zostawia w spadku mieszkanko... stare mamy mieszkanko w miescie (mieszkamy obecnie w domku na wsi) ale wynajete i musze poczekac az skonczy sie umowa wynajmu i az znajde prace... >.< ale coz... na razie trza wytrzymac z koffanymi staruszkami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy fak....... ale jazda.... nawet nie mam czasu przy kompie na dluzej usiasc... eek a cóż ty takiego robisz, opcusiu? zostalem (jak co roku) zmuszony do posprzatania w melinie a oprocz tego to standardowe przynies/podnies
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kto wie po ile idzie w markecie taka ryba; Biter?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:34 am
...gaia mi sie sypieee ...jeee ...jee ...je... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:35 am
biore kocyk i klade sie obok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:36 am
opcy Jaswinder opcy fak....... ale jazda.... nawet nie mam czasu przy kompie na dluzej usiasc... eek a cóż ty takiego robisz, opcusiu? zostalem (jak co roku) zmuszony do posprzatania w melinie a oprocz tego to standardowe przynies/podnies myślałam, że chodzisz ze święconką hehe u nas swięcił Cinek (diakon Mar-cinek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Jaswinder opcy fak....... ale jazda.... nawet nie mam czasu przy kompie na dluzej usiasc... eek a cóż ty takiego robisz, opcusiu? zostalem (jak co roku) zmuszony do posprzatania w melinie a oprocz tego to standardowe przynies/podnies myślałam, że chodzisz ze święconką hehe u nas swięcił Cinek (diakon Mar-cinek) zostalo mi w tym roku oszczedzone....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja nadal tu jestem ninja wlasnie mam pomoc co do sismów wiec ciiiii razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:38 am
Aidanna biore kocyk i klade sie obok o cieplej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:38 am
Hmm... trochę się zeszło , witam wszystkich sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:39 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...gaia mi sie sypieee ...jeee ...jee ...je... ... stare 0_o ciekawe... mnie sie nie sypie od conajmniej dwuch dni xd blaugh ok rodzice wołają ( gonk ) idę na obiadek ninja wr281; za jakieś 10 - 15 min. ninja smacznego wink .. a mi sie psooć przestala wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|