|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:20 am
Ilune Jaswinder a ty co Damroka? blaugh zmieniamy imię? Tak, znudziło mi się tamte można zmienić imie jeszcze 3 raz? hehe niezdecydowane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:21 am
Cześć whee Zmieniłam trzeci raz za darmo blaugh Czyli za czwartym razem się już płaci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o .. o.O .. zrealizowaleś swooj queścik !!!! 4laugh gratoolacje!!! fajnuisio wygladash whee *przytuuuuuuuuuuuuuuul* Gratulacje Pisiu whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder a ile razy można skasować avatarka i wybrać go na nowo od początku? chyba tesh 3 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o .. o.O .. zrealizowaleś swooj queścik !!!! 4laugh gratoolacje!!! fajnuisio wygladash whee *przytuuuuuuuuuuuuuuul* ...ja własnie też zbieram na to musketer top - tylko, że czarne ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o .. o.O .. zrealizowaleś swooj queścik !!!! 4laugh gratoolacje!!! fajnuisio wygladash whee *przytuuuuuuuuuuuuuuul* nuu dzieki tym ktorzy pomagali dzieki za bumpiki 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:22 am
Lavagetas_heqetai Lethiel O.o .. o.O .. zrealizowaleś swooj queścik !!!! 4laugh gratoolacje!!! fajnuisio wygladash whee *przytuuuuuuuuuuuuuuul* nuu dzieki tym ktorzy pomagali dzieki za bumpiki 4laugh whee nie ma za cio whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:23 am
fak....... ale jazda.... nawet nie mam czasu przy kompie na dluzej usiasc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Jaswinder a ile razy można skasować avatarka i wybrać go na nowo od początku? chyba tesh 3 3nodding na razie, to skasować można, tylko nie działa wybieranie avka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Vykkoś .. chyba jush 5 raz dzisiaj xd *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Cześć whee Zmieniłam trzeci raz za darmo blaugh Czyli za czwartym razem się już płaci. jak masz za duzo kasy do daj biedniejszym a nie zmieniaj imie za 10k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:24 am
Cześć whee Ma ktoś pożyczyć na drugiego kotka? M-Teen? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel O.o .. o.O .. zrealizowaleś swooj queścik !!!! 4laugh gratoolacje!!! fajnuisio wygladash whee *przytuuuuuuuuuuuuuuul* Gratulacje Pisiu whee 4laugh dzieki Karinko 4laugh Yosei-- no to powodzonka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy fak....... ale jazda.... nawet nie mam czasu przy kompie na dluzej usiasc... *skok na opcoosia* *przewraca* *przytuuuuuuuul* witaj !!! 4laugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|