|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:15 am
a ty co Damroka? blaugh zmieniamy imię?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Okej Patataje, ja już lecę. Wesołego Jajka wam życzę! Do jutra! *puff* *znika* patki Del 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witka ponownie Letis whee 4laugh Setsu- moi starzy wlasnie pracuja w ogrodzie a ja nie wysciubie nosa poza domem chce wykurowac w koncu!!! xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:16 am
Ilune Cześć whee Cześć Lethiel....Ooo masz dwa kotki, też chcę gonk ooo.. zmienilaś imie wink witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* Setsu *przytuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:17 am
Jaswinder a ty co Damroka? blaugh zmieniamy imię? Tak, znudziło mi się tamte można zmienić imie jeszcze 3 raz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:17 am
Miss_Karina witka ponownie Letis whee 4laugh Setsu- moi starzy wlasnie pracuja w ogrodzie a ja nie wysciubie nosa poza domem chce wykurowac w koncu!!! xd whee 4laugh *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:18 am
Ilune Jaswinder a ty co Damroka? blaugh zmieniamy imię? Tak, znudziło mi się tamte można zmienić imie jeszcze 3 raz? niom.. ale za 4 jush sie chyba placi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilune Jaswinder a ty co Damroka? blaugh zmieniamy imię? Tak, znudziło mi się tamte można zmienić imie jeszcze 3 raz? tak ale musialabys zaplacic 10 k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilune Jaswinder a ty co Damroka? blaugh zmieniamy imię? Tak, znudziło mi się tamte można zmienić imie jeszcze 3 raz? mi tam się moje podoba... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Ilune Jaswinder a ty co Damroka? blaugh zmieniamy imię? Tak, znudziło mi się tamte można zmienić imie jeszcze 3 raz? tak ale musialabys zaplacic 10 k sweatdrop nie... chyba dopiero za 4 sie placi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:19 am
Lethiel Miss_Karina Ilune Jaswinder a ty co Damroka? blaugh zmieniamy imię? Tak, znudziło mi się tamte można zmienić imie jeszcze 3 raz? tak ale musialabys zaplacic 10 k sweatdrop nie... chyba dopiero za 4 sie placi blaugh sprawdzę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:20 am
a ile razy można skasować avatarka i wybrać go na nowo od początku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o .. o.O .. zrealizowaleś swooj queścik !!!! 4laugh gratoolacje!!! fajnuisio wygladash whee *przytuuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina witka ponownie Letis whee 4laugh Setsu- moi starzy wlasnie pracuja w ogrodzie a ja nie wysciubie nosa poza domem chce wykurowac w koncu!!! xd whee moi stwiredzili ze z tego powodu ze nie moge oddychac nosem mam sie nei dotykac do salatki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|