|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:09 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina ciacho w piecu >.< nareszcie!!!! xd Kongratulejszyyns! Avsko Setsu! thx _^_ mialam juz dosc ciacha XD mam nadzieje ze dobrze sie upiecze bo nie wiem czy dostateczna ilosc proszku do pieczenia dalam XDDDD whee czesc Setsu!!! whee Nawet jak ci nie wyjdzie, to ja mogę zjeść ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:10 am
Ilune Cześć Ma ktoś odsprzedać jeden list? Chce drugiego kotka blaugh ja chce teraz pieska! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Miss_Karina ciacho w piecu >.< nareszcie!!!! xd a ja mam juz ciasto... jak ladnie pachnie xd esh wczoraj robilam sernika z mama nie wyszedl _^_ ale jakos dla mnie smakuje XDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Jaswinder wiedziałam, ze mnie wkopią... ...w psalm na Rezurekcji sweatdrop I będę niosła światło!!! 3nodding Tak jak 2 lata temu ^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:11 am
Miss_Karina Aidanna Miss_Karina ciacho w piecu >.< nareszcie!!!! xd a ja mam juz ciasto... jak ladnie pachnie xd esh wczoraj robilam sernika z mama nie wyszedl _^_ ale jakos dla mnie smakuje XDDDDDDDD a u mnie teraz sie robi salatke "swiateczna" whee ciasta gotowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:11 am
Jaswinder Jaswinder Jaswinder wiedziałam, ze mnie wkopią... ...w psalm na Rezurekcji sweatdrop I będę niosła światło!!! 3nodding Tak jak 2 lata temu ^^ 4laugh nie wiem o co chodzi, nie chodzę do kościoła....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:13 am
M-Teen Ilune Cześć Ma ktoś odsprzedać jeden list? Chce drugiego kotka blaugh ja chce teraz pieska! biggrin Ciebie to przynjamiej stać mi brakuje 5 k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okej Patataje, ja już lecę. Wesołego Jajka wam życzę! Do jutra! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć whee Cześć Lethiel....Ooo masz dwa kotki, też chcę gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:14 am
Ilune Jaswinder Jaswinder Jaswinder wiedziałam, ze mnie wkopią... ...w psalm na Rezurekcji sweatdrop I będę niosła światło!!! 3nodding Tak jak 2 lata temu ^^ 4laugh nie wiem o co chodzi, nie chodzę do kościoła.... nie? crying no cóż... to jest wieeelkie wyróżnienie robić coś na rezurekcji... tylko dla elity blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:14 am
Miss_Karina Aidanna Miss_Karina ciacho w piecu >.< nareszcie!!!! xd a ja mam juz ciasto... jak ladnie pachnie xd esh wczoraj robilam sernika z mama nie wyszedl _^_ ale jakos dla mnie smakuje XDDDDDDDD heheh... teraz ci sie uda ciacho!!! ma ktos jeszcze cos odsprzedac do zestawu tych paskowych rzczy np szalik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|