|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:01 am
Damroka M-Teen lolz razz pisze cos zeby nie bylo ze mnie tu nie ma xD Dobrze że nie ma Kropci, bo zn�w by mnie szczuła tym swoim kundlem... stare xd blaugh byla dzisiaj u mnie z sismami dac rade, ale nadal nie dzialaja.. przyjdzie do mnie we wtorek... wink oby! bo ja chce miec te simsy!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:03 am
M-Teen Damroka M-Teen lolz razz pisze cos zeby nie bylo ze mnie tu nie ma xD Dobrze że nie ma Kropci, bo zn�w by mnie szczuła tym swoim kundlem... stare xd blaugh byla dzisiaj u mnie z sismami dac rade, ale nadal nie dzialaja.. przyjdzie do mnie we wtorek... wink oby! bo ja chce miec te simsy!!! crying juz wyszedl dodatek biggrin cośtam simsy na studiach biggrin Widziałam jak byłam w epmpiku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:04 am
Damroka M-Teen Damroka M-Teen lolz razz pisze cos zeby nie bylo ze mnie tu nie ma xD Dobrze że nie ma Kropci, bo zn�w by mnie szczuła tym swoim kundlem... stare xd blaugh byla dzisiaj u mnie z sismami dac rade, ale nadal nie dzialaja.. przyjdzie do mnie we wtorek... wink oby! bo ja chce miec te simsy!!! crying juz wyszedl dodatek biggrin cośtam simsy na studiach biggrin Widziałam jak byłam w epmpiku a ja niemoge w nie grac bo mam durny komp... za stary na takie rzeczy...musze kupic nowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:05 am
ciacho w piecu >.< nareszcie!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder M-Teen Damroka M-Teen lolz razz pisze cos zeby nie bylo ze mnie tu nie ma xD Dobrze że nie ma Kropci, bo zn�w by mnie szczuła tym swoim kundlem... stare xd blaugh byla dzisiaj u mnie z sismami dac rade, ale nadal nie dzialaja.. przyjdzie do mnie we wtorek... wink oby! bo ja chce miec te simsy!!! crying ja mam simsy do zwierzakzwykłe, światowe życie, balanga, randka, wakacje, zwierzaki) podobno fajne są gwiazda i abrakadabra... yhh.....ja nie gram w simsy, wole Ragnaroka i Counter-Strike
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder wiedziałam, ze mnie wkopią... ...w psalm na Rezurekcji sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:06 am
Aidanna Damroka M-Teen Damroka M-Teen lolz razz pisze cos zeby nie bylo ze mnie tu nie ma xD Dobrze że nie ma Kropci, bo zn�w by mnie szczuła tym swoim kundlem... stare xd blaugh byla dzisiaj u mnie z sismami dac rade, ale nadal nie dzialaja.. przyjdzie do mnie we wtorek... wink oby! bo ja chce miec te simsy!!! crying juz wyszedl dodatek biggrin cośtam simsy na studiach biggrin Widziałam jak byłam w epmpiku a ja niemoge w nie grac bo mam durny komp... za stary na takie rzeczy...musze kupic nowy ja t wogole nam durny komp _ _"
helol setsu! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina ciacho w piecu >.< nareszcie!!!! xd Kongratulejszyyns! Avsko Setsu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć Ma ktoś odsprzedać jeden list? Chce drugiego kotka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:07 am
Counter-Strike TAAAAK - fajowe ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:08 am
Miss_Karina ciacho w piecu >.< nareszcie!!!! xd a ja mam juz ciasto... jak ladnie pachnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 7:08 am
Delein Miss_Karina ciacho w piecu >.< nareszcie!!!! xd Kongratulejszyyns! Avsko Setsu! thx _^_ mialam juz dosc ciacha XD mam nadzieje ze dobrze sie upiecze bo nie wiem czy dostateczna ilosc proszku do pieczenia dalam XDDDD whee czesc Setsu!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|