|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:49 am
dziewczeta skąd macie takie fajne skarpetki i bluzeczki np Delein i Ty Damroka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:49 am
Night_Lady dziewczeta skąd macie takie fajne skarpetki i bluzeczki np Delein i Ty Damroka? Z Durem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:50 am
Delein Night_Lady dziewczeta skąd macie takie fajne skarpetki i bluzeczki np Delein i Ty Damroka? Z Durem :] 3nodding teraz zbieram na bluzke biggrin nie bede chodzila ciagle w bieliznie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:52 am
Damroka Ozzwald Damroka Patrz...straszne, i ja tego nie zauwazylam eek przepraszam kochanie *przytula* mwhahaha twisted *wtula sie* masz sliczne oczka... nie moge stwierdzić tego samego u Ciebie, bo masz okulary xd wystarczy ze ja widze twoje... i moge sie nimi nacieszyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:53 am
Damroka Delein Night_Lady dziewczeta skąd macie takie fajne skarpetki i bluzeczki np Delein i Ty Damroka? Z Durem :] 3nodding teraz zbieram na bluzke biggrin nie bede chodzila ciagle w bieliznie sweatdrop Nu ja teraz sobie kupie ten zestaw Web, tą bluzkę i matasy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:54 am
Ozzwald Damroka Ozzwald Damroka Patrz...straszne, i ja tego nie zauwazylam eek przepraszam kochanie *przytula* mwhahaha twisted *wtula sie* masz sliczne oczka... nie moge stwierdzić tego samego u Ciebie, bo masz okulary xd wystarczy ze ja widze twoje... i moge sie nimi nacieszyc... whee to się nacieszaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:57 am
lolz razz
pisze cos zeby nie bylo ze mnie tu nie ma xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No i co to za cisza? == Gdzieśta są ludziska?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|