|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:31 am
nudze sie na chatterboxie clickponudz sie ze mna razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:32 am
*skacze po suficie* Ktoś kupił ode mnie Emeraldback Lion za 60k XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xd blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:32 am
Damroka Ozzwald Damroka .....alee nudno..... gonk to moze mi cos o sobie napiszesz bo nie mialem okazji cie blizej poznac.. naprzyklad ?:> skad jestes.. jak masz na imie.. ulubiony kolor.. dlaczego ci sie podobam.. wink itd. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:33 am
Delein *skacze po syficie* Ktoś kupił ode mnie Emeraldback Lion za 60k XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xd blaugh blaugh blaugh blaugh Zlapalas to cos O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *skacze po suficie* Ktoś kupił ode mnie Emeraldback Lion za 60k XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xd blaugh blaugh blaugh blaugh a co to jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:34 am
Sei chan Delein *skacze po syficie* Ktoś kupił ode mnie Emeraldback Lion za 60k XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xd blaugh blaugh blaugh blaugh Zlapalas to cos O.o niu, daaawno temu *^^* *hepi jak cholera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sei chan Delein *skacze po syficie* Ktoś kupił ode mnie Emeraldback Lion za 60k XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xd blaugh blaugh blaugh blaugh Zlapalas to cos O.o niu, daaawno temu *^^* *hepi jak cholera* Ja tez chce zlapac jednego gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Damroka Ozzwald Damroka .....alee nudno..... gonk to moze mi cos o sobie napiszesz bo nie mialem okazji cie blizej poznac.. naprzyklad ?:> skad jestes.. jak masz na imie.. ulubiony kolor.. dlaczego ci sie podobam.. wink itd. biggrin jestem ze slaska -> Katowice imie ?^^ Julka czarny a kto napisal ze mi sie podobasz ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:36 am
Witam domokun
Cześć Del heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:37 am
Damroka Ozzwald Damroka Ozzwald Damroka .....alee nudno..... gonk to moze mi cos o sobie napiszesz bo nie mialem okazji cie blizej poznac.. naprzyklad ?:> skad jestes.. jak masz na imie.. ulubiony kolor.. dlaczego ci sie podobam.. wink itd. biggrin jestem ze slaska -> Katowice imie ?^^ Julka czarny a kto napisal ze mi sie podobasz ? xd bo jestesmy sobie przeznaczeni... xd cale zycie na ciebie czekalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:37 am
M-Teen Delein *skacze po suficie* Ktoś kupił ode mnie Emeraldback Lion za 60k XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xd blaugh blaugh blaugh blaugh a co to jest? Bardzo droga ryba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:38 am
jestem czerwonek!!!
jenu jaka droga ryba eek
dzieki za rekawiczki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:40 am
Malkavik Witam domokun Cześć Del heart Bry *^^* aidan- ano, głupi ma szczęście blaugh Ależ proszę bardzo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|