|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:09 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Miss Sara Ozzwald Miss Sara ja chce wyslac trade... gdzie jest ta tabliczka w banku... ale tam niema... jest tylko pending trades i new trade mowilem ci juz ze slicznie wygladasz w czerwonym kolorze...? ta barwa mnie kreci.. biggrin to moja siostra! ona ma tylko 8 lat! no jesli cię ***** kręci.... xd eee 8 ? ja myslalem ze 15.. eee gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna biedna m-teen *przytula* niewiem czemu tak sie robi jeszcze tysiac i cos kupie!!!!!!! chce ktos misowa pajamke albo v-pin a chce ktos do dzioba ? chcesz sie bic??!! a miss sarze to bys dala dal bym... ja sie bic nie lubie.. ja to jestem skin pacyfista... wink ostatnio byłem na hipisowskiej imprezie i tylko jedna osoba w morde dostała... ojc!!! to musialo bolec.. ale ty specjalnie?? *Podaje lapke na zgode*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej *przytul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:10 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna biedna m-teen *przytula* niewiem czemu tak sie robi jeszcze tysiac i cos kupie!!!!!!! chce ktos misowa pajamke albo v-pin a chce ktos do dzioba ? chcesz sie bic??!! a miss sarze to bys dala dal bym... ja sie bic nie lubie.. ja to jestem skin pacyfista... wink ostatnio byłem na hipisowskiej imprezie i tylko jedna osoba w morde dostała... ojc!!! to musialo bolec.. ale ty specjalnie?? *Podaje lapke na zgode* oczywiscie ze sopecialnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:13 am
jeszcze rekawiczki i szalik a i botki i bende miala swiareczny komplet ktory mi sie podoba blaugh
Ozzwald nielubisz hiphopu... to przeciez taki durny styl muzyczny!!! nie wiem jak mozna tego sluchac!!!!! domokun i dobrze zrobiles heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:15 am
Aidanna jeszcze rekawiczki i szalik a i botki i bende miala swiareczny komplet ktory mi sie podoba blaugh Ozzwald nielubisz hiphopu... to przeciez taki durny styl muzyczny!!! nie wiem jak mozna tego sluchac!!!!! domokun i dobrze zrobiles heart Mogę ci sprzedać rękawiczki :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:16 am
Aidanna jeszcze rekawiczki i szalik a i botki i bende miala swiareczny komplet ktory mi sie podoba blaugh Ozzwald nielubisz hiphopu... to przeciez taki durny styl muzyczny!!! nie wiem jak mozna tego sluchac!!!!! domokun i dobrze zrobiles heart ee nielubie hip hopu ale tu nie chodzilo mi o muzyke hip hop tylko kultore hipisow ktorzy tam byli.. dzieci kwiaty, pokuj.. itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:18 am
A bo ja wiem...za 300...po ile są w markecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:19 am
Ozzwald Aidanna jeszcze rekawiczki i szalik a i botki i bende miala swiareczny komplet ktory mi sie podoba blaugh Ozzwald nielubisz hiphopu... to przeciez taki durny styl muzyczny!!! nie wiem jak mozna tego sluchac!!!!! domokun i dobrze zrobiles heart ee nielubie hip hopu ale tu nie chodzilo mi o muzyke hip hop tylko kultore hipisow ktorzy tam byli.. dzieci kwiaty, pokuj.. itd. ... aaaaaaaa.... tak tez moze byc... ja rozsylalam szczescie jak bylam w gdansku puszczajac banki mydlane i dzis machalam z tramwaju do ludzii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|