|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:00 am
PointZer0 Fajne Logo Ozzy xd Witam wszystkich witam ci rowniez.. jednak z zlym humorze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:01 am
M-Teen PointZer0 Fajne Logo Ozzy xd Witam wszystkich witam ci rowniez.. jednak z zlym humorze A co się stało ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Sara o kurde skasowalam swojego ludzika... ale nadal moge pisac... moge go odzyskac!!!!!11 ty smarku!!! co ty narobiłaś!!?? i na dodateg siedzisz u gośki!! wiem że to ty! [rzuca sie na nią z pazurami] wymiataj stąd... ale już scream sweatdrop xp a tak poza tym- witam wszystkich serdecznie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Fajne Logo Ozzy xd Witam wszystkich Hej Point ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:02 am
Ozzwald Aidanna biedna m-teen *przytula* niewiem czemu tak sie robi jeszcze tysiac i cos kupie!!!!!!! chce ktos misowa pajamke albo v-pin a chce ktos do dzioba ? chcesz sie bic??!! a miss sarze to bys dal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:03 am
PointZer0 M-Teen PointZer0 Fajne Logo Ozzy xd Witam wszystkich witam ci rowniez.. jednak z zlym humorze A co się stało ? sismy nie chca mi sie zaladowac a jak jest glowen logo i pod nim pokazuje sie co tam zostalo wczytane pokazuje sie error! xp to jest moj wielki problem! stare crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:03 am
Delein PointZer0 Fajne Logo Ozzy xd Witam wszystkich Hej Point ^^ Hejka Del , Ty też z kotem ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:04 am
Ozzwald Miss Sara Ozzwald Miss Sara ja chce wyslac trade... gdzie jest ta tabliczka w banku... ale tam niema... jest tylko pending trades i new trade mowilem ci juz ze slicznie wygladasz w czerwonym kolorze...? ta barwa mnie kreci.. biggrin to moja siostra! ona ma tylko 8 lat! no jesli cię ***** kręci.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:04 am
Dobra , ja muszę na kilkanaście munut skończyć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:05 am
Kitty ShadowCat Miss Sara o kurde skasowalam swojego ludzika... ale nadal moge pisac... moge go odzyskac!!!!!11 ty smarku!!! co ty narobiłaś!!?? i na dodateg siedzisz u gośki!! wiem że to ty! [rzuca sie na nią z pazurami] wymiataj stąd... ale już scream sweatdrop xp a tak poza tym- witam wszystkich serdecznie xd O.o moze wiesz co sie robi aby zaktualizowac aktualizacje czy cos takiego? domokun xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Fajne Logo Ozzy xd Witam wszystkich czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Miss Sara o kurde skasowalam swojego ludzika... ale nadal moge pisac... moge go odzyskac!!!!!11 ty smarku!!! co ty narobiłaś!!?? i na dodateg siedzisz u gośki!! wiem że to ty! [rzuca sie na nią z pazurami] wymiataj stąd... ale już scream sweatdrop xp a tak poza tym- witam wszystkich serdecznie xd no hej!!! a cze pontzero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:06 am
PointZer0 Delein PointZer0 Fajne Logo Ozzy xd Witam wszystkich Hej Point ^^ Hejka Del , Ty też z kotem ? xd Tak, kot spełnia funkcję przytulanki...i mogę sobie pogadać do niego...i wypłakać mu się w łapkę...i wytrzeć w niego nos...bardzo przydatny z niego kot... Do zobaczenia za kilkanaście minut ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:06 am
M-Teen Kitty ShadowCat Miss Sara o kurde skasowalam swojego ludzika... ale nadal moge pisac... moge go odzyskac!!!!!11 ty smarku!!! co ty narobiłaś!!?? i na dodateg siedzisz u gośki!! wiem że to ty! [rzuca sie na nią z pazurami] wymiataj stąd... ale już scream sweatdrop xp a tak poza tym- witam wszystkich serdecznie xd O.o moze wiesz co sie robi aby zaktualizowac aktualizacje czy cos takiego? domokun xp sweatdrop niestety nie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 6:07 am
Aidanna Ozzwald Aidanna biedna m-teen *przytula* niewiem czemu tak sie robi jeszcze tysiac i cos kupie!!!!!!! chce ktos misowa pajamke albo v-pin a chce ktos do dzioba ? chcesz sie bic??!! a miss sarze to bys dal ja sie bic nie lubie.. ja to jestem skin pacyfista... wink ostatnio byłem na hipisowskiej imprezie i tylko jedna osoba w morde dostała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|