|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:40 am
*wchodzi zła* co za glupie simsy.. juz sie urcuchamiaja ale w polowie jak sie laduje gra to wyskakuje error no po prostu masakra!! xp ja chce grac w simsy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:40 am
ladnie was prosze... mi tak trudno cos uzbierac-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:42 am
Miss Sara ladnie was prosze... mi tak trudno cos uzbierac- ile ci jeszcze brakuje... * przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:43 am
M-Teen *wchodzi zła* co za glupie simsy.. juz sie urcuchamiaja ale w polowie jak sie laduje gra to wyskakuje error no po prostu masakra!! xp ja chce grac w simsy crying Też uwielbiam simsy...mam wszystkie orpócz tych nowych, ale podstawowe mi się zgubiły i nie mam jak grać ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:46 am
Delein M-Teen *wchodzi zła* co za glupie simsy.. juz sie urcuchamiaja ale w polowie jak sie laduje gra to wyskakuje error no po prostu masakra!! xp ja chce grac w simsy crying Też uwielbiam simsy...mam wszystkie orpócz tych nowych, ale podstawowe mi się zgubiły i nie mam jak grać == heh ja mam niby sims2 ale piratke i kurde juz sie laduje a error wyskakuje wtedy kiedy pod glownym logiem przewijaaja sie te polecenia co niby sie tam laduje i kurde crying łeeeeeeeee!!!!!!!!11 crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:48 am
Ozzwald Miss Sara ladnie was prosze... mi tak trudno cos uzbierac- ile ci jeszcze brakuje... * przytula* duzo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:50 am
PROBLEM: Gra zawiesza się tuż po uruchomieniu. Niektóre sterowniki NVIdia nie działają prawidłowo przy aktywnej w procesorze funkcji hyperthreadingu. Spróbuj zaktualizować sterowniki w pierwszej kolejności. W przypadku niepowodzenia, prawdobnie wyłączenie funkcji Hyperthreadingu w BIOSie spowoduje rozwiązanie problemu. Jeżeli nie wiesz czym jest BIOS lub Hyperthreading, nie rozwiązuj tego problemu samodzielnie i skontaktuj się z producentem karty graficznej.
dobraaaa.. jak sie akrualizuje sterowniki... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:53 am
o kurde skasowalam swojego ludzika... ale nadal moge pisac... moge go odzyskac!!!!!11
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:53 am
Miss Sara o kurde skasowalam swojego ludzika... ale nadal moge pisac... moge go odzyskac!!!!!11 Brawo dla ciebie XD Możesz zrobić sobie nowego XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:55 am
M-Teen PROBLEM: Gra zawiesza się tuż po uruchomieniu. Niektóre sterowniki NVIdia nie działają prawidłowo przy aktywnej w procesorze funkcji hyperthreadingu. Spróbuj zaktualizować sterowniki w pierwszej kolejności. W przypadku niepowodzenia, prawdobnie wyłączenie funkcji Hyperthreadingu w BIOSie spowoduje rozwiązanie problemu. Jeżeli nie wiesz czym jest BIOS lub Hyperthreading, nie rozwiązuj tego problemu samodzielnie i skontaktuj się z producentem karty graficznej. dobraaaa.. jak sie akrualizuje sterowniki... ? ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:56 am
biedna m-teen *przytula* niewiem czemu tak sie robi
jeszcze tysiac i cos kupie!!!!!!!
chce ktos misowa pajamke albo v-pin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:57 am
Aidanna biedna m-teen *przytula* niewiem czemu tak sie robi jeszcze tysiac i cos kupie!!!!!!! chce ktos misowa pajamke albo v-pin a chce ktos do dzioba ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:59 am
Aidanna biedna m-teen *przytula* niewiem czemu tak sie robi racja, bardzo biedna czekam az ktos zrobi mi simy tak zeby w koncu dzialaly crying crying crying i nadal nie dzialaja przez error! jak ktos sie na tym zan to moge nawet spejcalnie sprawdzic jak sie ten error nazywa! sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|