Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
..:: Nasza Galeria ::.. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 93 94 95 96 97 98 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kagenoyami

PostPosted: Thu Jun 16, 2005 10:54 am

Kurde, ladna jestes, no..
PostPosted: Thu Jun 16, 2005 10:54 am

Jakie to jest kochane! 3nodding xd Piesopodobne cos jest boskie biggrin i Yumi - ladnie wyszlas *podliz :>*

PS. moze malo widac, ale pamietam co bylo na zywo biggrin ladna Yumi, bardzo ladna.

Gailenquen

YumiTao

PostPosted: Thu Jun 16, 2005 10:56 am

]Goth bless[
Kurde, ladna jestes, no..

redface
PostPosted: Thu Jun 16, 2005 10:58 am

Ibris
Jakie to jest kochane! 3nodding xd Piesopodobne cos jest boskie biggrin i Yumi - ladnie wyszlas *podliz :>*

PS. moze malo widac, ale pamietam co bylo na zywo biggrin ladna Yumi, bardzo ladna.

O_o ty sie tak nie podlizuj mrgreen

YumiTao

Gailenquen

PostPosted: Thu Jun 16, 2005 10:59 am

YumiTao
Ibris

O_o ty sie tak nie podlizuj mrgreen
A ten wyzej to moze, nie bawie sie biggrin To ze mna spedzalas intymne chwile, kurde no! wink xd
PostPosted: Thu Jun 16, 2005 11:00 am

Ibris
A ten wyzej to moze, nie bawie sie biggrin To ze mna spedzalas intymne chwile, kurde no! wink xd

eek

Kagenoyami

Gailenquen

PostPosted: Thu Jun 16, 2005 11:02 am

]Goth bless[
Ibris

eek
xd

btw. wory pod oczami ^___^
PostPosted: Thu Jun 16, 2005 11:05 am

Ibris
]Goth bless[
Ibris

eek
xd

btw. wory pod oczami ^___^

Jeeejku... tak slodko wygladasz na tym zdjeciu, ze az chce sie podbiec i Cie przytulic whee 4laugh heart

Kagenoyami

novelin

PostPosted: Thu Jun 16, 2005 11:06 am

No w sumie, to ja.

1 troche niewyraźne bo z koma robione, 2, 3, 4 tu mialam czarne wlosy, juz nie mam smile
Tyli.
PostPosted: Thu Jun 16, 2005 11:16 am

novelin
No w sumie, to ja.

1 troche niewyraźne bo z koma robione, 2, 3, 4 tu mialam czarne wlosy, juz nie mam smile
Tyli.
Dziewicze te zdjecia, bejbe XD na spiacego i w bialej bluzce... moje bazgroly na Twoich szafkach xd

Gailenquen

novelin

PostPosted: Thu Jun 16, 2005 11:20 am

Ibris
novelin
No w sumie, to ja.

Tyli.
Dziewicze te zdjecia, bejbe XD na spiacego i w bialej bluzce... moje bazgroly na Twoich szafkach xd

No ba! A czyje wink Wiszą sobie ładnie, pokój mi zdobią smile ALE oczywiście nie miałabym nic przeciwko gdybyś narysowala cos nowego xd nic, a nic razz
PostPosted: Thu Jun 16, 2005 4:26 pm

Vykk
opcy
Vykk
opcy
oto mlody agent alkaidy ktory z okrzykiem "Allah Akhbar" wyszedl z obrony mrgreen
http://img.photobucket.com/albums/v226/opcy/poobronie.jpg
xp wygladasz doslownie jak moj kumpel z kalsy tylko zdiac ci okulary i postawic lekko wlosy na zel xp
nigdy...... gonk
nie przejmuj sie i tak jestes jedytny w swoim rodzaju xp
ja bym rzekł... wyjątkowy... specjalny... inny, wręcz rolleyes

Kukus

Vykk

PostPosted: Thu Jun 16, 2005 11:06 pm

]Goth bless[
Vykk
]Goth bless[

A ona jest moja.. na na nanana na naaaa 4laugh heart
ty to robisz specjalnie xp

blaugh a ja maa-aam aaa Ty nieeee-eeee... *wytyka palcami i biega w kolko*
poczekaj poczekaj razz ...jak przyjade to nei wiem czy bedziesz taki pewien blaugh ...oczywiscie nie zamierzam ci odbijac Ib ale zaloze sie ze nie odstapisz jej na krokXP
PostPosted: Thu Jun 16, 2005 11:09 pm

novelin
No w sumie, to ja.

Tyli.
powiedzialbym ze cos zostalo w tobie z tej polboginki xp ladniusie fotusie

Na temat workow Ib juz sie nie wyopwiem bo zrobilem to prywatnie... blaugh ---> haha mialem ta fotke predzej od was xd 3nodding xd

Vykk

Vykk

PostPosted: Thu Jun 16, 2005 11:11 pm

Fajna fotka...sypatyczny pisiunio...a ten skarb co sie za nim chowa wcale nie mniej blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 93 94 95 96 97 98 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games