|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:14 pm
Sei chan Nyu^ ^*Wskakuje na beczke z Kukusem*Jeszcze go nie wyciągneliście?? nie odzywa się, więc chyba już za późno by go ratować xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:28 pm
Omega Sun Sei chan Nyu^ ^*Wskakuje na beczke z Kukusem*Jeszcze go nie wyciągneliście?? nie odzywa się, więc chyba już za późno by go ratować xp sweatdrop No to do lodówki go wsadźmy zanim zacznie smierdzieć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:45 pm
Sei chan Omega Sun Sei chan Nyu^ ^*Wskakuje na beczke z Kukusem*Jeszcze go nie wyciągneliście?? nie odzywa się, więc chyba już za późno by go ratować xp sweatdrop No to do lodówki go wsadźmy zanim zacznie smierdzieć xd biedny Kukus sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:48 pm
Omega Sun Sei chan Omega Sun Sei chan Nyu^ ^*Wskakuje na beczke z Kukusem*Jeszcze go nie wyciągneliście?? nie odzywa się, więc chyba już za późno by go ratować xp sweatdrop No to do lodówki go wsadźmy zanim zacznie smierdzieć xd biedny Kukus sad Albo wturlajmy go do jego pokoju xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:49 pm
Sei chan Omega Sun Sei chan Nyu^ ^*Wskakuje na beczke z Kukusem*Jeszcze go nie wyciągneliście?? nie odzywa się, więc chyba już za późno by go ratować xp sweatdrop No to do lodówki go wsadźmy zanim zacznie smierdzieć xd *odzyskuje przytomność* dżizas... jak ja mogę w tej beczce spać *zaczyna się kręcić i kombinować by wyjść* technikę dżudżownicy zastosuję, kurde... dżo dżo dżo... i tera rytmicznie... dżo dżo dżo dżo dżo dżo... wpoorzo... jestem wolny... i tylko dzięki sobie, a was mam w d... w nosie, kurde domokun *zaczyna uciekać* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... AAAAAAAAAAAAAAAAA... nie pytać o co mi chodzi... AAAAAAAAAAAAAAA...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:52 pm
Kukus Sei chan Omega Sun Sei chan Nyu^ ^*Wskakuje na beczke z Kukusem*Jeszcze go nie wyciągneliście?? nie odzywa się, więc chyba już za późno by go ratować xp sweatdrop No to do lodówki go wsadźmy zanim zacznie smierdzieć xd *odzyskuje przytomność* dżizas... jak ja mogę w tej beczce spać *zaczyna się kręcić i kombinować by wyjść* technikę dżudżownicy zastosuję, kurde... dżo dżo dżo... i tera rytmicznie... dżo dżo dżo dżo dżo dżo... wpoorzo... jestem wolny... i tylko dzięki sobie, a was mam w d... w nosie, kurde domokun *zaczyna uciekać* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... AAAAAAAAAAAAAAAAA... nie pytać o co mi chodzi... AAAAAAAAAAAAAAA... Nyu eek On oszalał od siedzenia w tej beczce eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 12:59 pm
Sei chan Nyu eek On oszalał od siedzenia w tej beczce eek eek napewno jest w szoku eek Trzeba go ubrać w kaftan bezpieczeństwa, żeby nie zrobił sobie krzywdy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:00 pm
Omega Sun Sei chan Nyu eek On oszalał od siedzenia w tej beczce eek eek napewno jest w szoku eek Trzeba go ubrać w kaftan bezpieczeństwa, żeby nie zrobił sobie krzywdy wink Omi! Omi! Omi! xd *Skacze z pomponami dopingując Omege*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:01 pm
Sei chan Omega Sun Sei chan Nyu eek On oszalał od siedzenia w tej beczce eek eek napewno jest w szoku eek Trzeba go ubrać w kaftan bezpieczeństwa, żeby nie zrobił sobie krzywdy wink Omi! Omi! Omi! xd *Skacze z pomponami dopingując Omege* Ale on już ma szpital i opiekuna ..a kaftan nosi regularnie 3 razy w tygodniu przez 6 godzin to poprawia krazenie !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:02 pm
Omega Sun Sei chan Nyu eek On oszalał od siedzenia w tej beczce eek eek napewno jest w szoku eek Trzeba go ubrać w kaftan bezpieczeństwa, żeby nie zrobił sobie krzywdy wink *ucieka zostawiając za sobą ślad ze swoich ubrań* NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:04 pm
Kukus Omega Sun Sei chan Nyu eek On oszalał od siedzenia w tej beczce eek eek napewno jest w szoku eek Trzeba go ubrać w kaftan bezpieczeństwa, żeby nie zrobił sobie krzywdy wink *ucieka zostawiając za sobą ślad ze swoich ubrań* NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... Nyu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:05 pm
BeeWolf Ale on już ma szpital i opiekuna ..a kaftan nosi regularnie 3 razy w tygodniu przez 6 godzin to poprawia krazenie !!!! ale teraz jest w szoku i trzeba go znów na jakiś czas zapakować w kaftanik sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:06 pm
Omega Sun BeeWolf Ale on już ma szpital i opiekuna ..a kaftan nosi regularnie 3 razy w tygodniu przez 6 godzin to poprawia krazenie !!!! ale teraz jest w szoku i trzeba go znów na jakiś czas zapakować w kaftanik sweatdrop eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:07 pm
Kukus Omega Sun Sei chan Nyu eek On oszalał od siedzenia w tej beczce eek eek napewno jest w szoku eek Trzeba go ubrać w kaftan bezpieczeństwa, żeby nie zrobił sobie krzywdy wink *ucieka zostawiając za sobą ślad ze swoich ubrań* NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... Kukusiku chodź do Omi wink to dla Twojego dobra surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 1:07 pm
Omega Sun BeeWolf Ale on już ma szpital i opiekuna ..a kaftan nosi regularnie 3 razy w tygodniu przez 6 godzin to poprawia krazenie !!!! ale teraz jest w szoku i trzeba go znów na jakiś czas zapakować w kaftanik sweatdrop [ Zapedza rozebranego kukusa do kata ] No moj panie co masz an swoje usprawiedliwienie czemuu w skarpetce biegasz po melinie ?? On tak czasem ma .. musimy być bardzoe spokojni .. i podejsc do niego w sposob cielpy i mily .. no zesz kur .. wdziewaj kaftana i zapier ..do Katerki osle jeden kruca bomba !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|