|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 03, 2008 11:40 pm
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ichabot Wszystko fajne jest na tym zdjęciu. Ta mała rox xD I to "eee?" i "Nie patrz na mnie takim wzrokiem" xd zgadzam się z powyższym. cziken: naprawdę nie wiem, tamte zęby ostrzyłam u Tatarów i obawiam się, że zbyt się błyszczą i zdjęcie mi się prześwietli. xd
o, to zagwozdka. myślę, że niew chodzą w grę te codzienne, o zbyt trywialne?
no raczej nie, choć niedawno oliwiłam te śruby do przytrzymywania wyrywającego się pokarmu, więc wyglądają bardzo solidnie...
to jest coś, tylko nie używaj flesza, bo biada.
a tak, wiem. mrgreen proszę. Nie mój, ale wygląda jak mój. 3nodding kurczę, czasami jestam taka durna, aż mnie samą to zachwyca. stressed odczytałem "dumna" O: o, wiesz co, niezbyt. zamałopoobdzieranego szkliwa, przecież byłaś połykaczką noży (apotem je spozywałaś, prawda 4laugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 12:18 pm
ILikeGreenChickenLegs odczytałem "dumna" O: o, wiesz co, niezbyt. zamałopoobdzieranego szkliwa, przecież byłaś połykaczką noży (apotem je spozywałaś, prawda 4laugh ) ach, stare, dobre dzieje. whee Niestety, ostatnio sztućce drożeją i muszę się ograniczać. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 2:32 pm
Daedhel ILikeGreenChickenLegs odczytałem "dumna" O: o, wiesz co, niezbyt. zamałopoobdzieranego szkliwa, przecież byłaś połykaczką noży (apotem je spozywałaś, prawda 4laugh ) ach, stare, dobre dzieje. whee Niestety, ostatnio sztućce drożeją i muszę się ograniczać. sad Dieta uboga w zelazo nic dobrego nie wrozy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 7:55 am
Justinka Daedhel ILikeGreenChickenLegs odczytałem "dumna" O: o, wiesz co, niezbyt. zamałopoobdzieranego szkliwa, przecież byłaś połykaczką noży (apotem je spozywałaś, prawda 4laugh ) ach, stare, dobre dzieje. whee Niestety, ostatnio sztućce drożeją i muszę się ograniczać. sad Dieta uboga w zelazo nic dobrego nie wrozy! trzeba się przerzucić na stal, ale to i tak może dążyć do poważnyh uszczerbków na zdrowiu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 11:56 am
ILikeGreenChickenLegs Justinka Daedhel ILikeGreenChickenLegs odczytałem "dumna" O: o, wiesz co, niezbyt. zamałopoobdzieranego szkliwa, przecież byłaś połykaczką noży (apotem je spozywałaś, prawda 4laugh ) ach, stare, dobre dzieje. whee Niestety, ostatnio sztućce drożeją i muszę się ograniczać. sad Dieta uboga w zelazo nic dobrego nie wrozy! trzeba się przerzucić na stal, ale to i tak może dążyć do poważnyh uszczerbków na zdrowiu.
Ale przecież stal to praktycznie samo żelazo (nie licząc niewielkiej domieszki węgla) xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 1:50 pm
ichabot ILikeGreenChickenLegs Justinka Daedhel ILikeGreenChickenLegs odczytałem "dumna" O: o, wiesz co, niezbyt. zamałopoobdzieranego szkliwa, przecież byłaś połykaczką noży (apotem je spozywałaś, prawda 4laugh ) ach, stare, dobre dzieje. whee Niestety, ostatnio sztućce drożeją i muszę się ograniczać. sad Dieta uboga w zelazo nic dobrego nie wrozy! trzeba się przerzucić na stal, ale to i tak może dążyć do poważnyh uszczerbków na zdrowiu.
Ale przecież stal to praktycznie samo żelazo (nie licząc niewielkiej domieszki węgla) xD mhmm... a węgiel to przecież też jest niezbędny w organiźmie! pirate Tylko skąd mam wziąć stal w ilościach hurtowych? Myślicie, że odsprzedaliby mi trochę karoserii ze złomowiska? (normalnie to proces jest w drugą stronę xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 05, 2008 2:13 pm
Daedhel ichabot ILikeGreenChickenLegs Justinka Daedhel ILikeGreenChickenLegs odczytałem "dumna" O: o, wiesz co, niezbyt. zamałopoobdzieranego szkliwa, przecież byłaś połykaczką noży (apotem je spozywałaś, prawda 4laugh ) ach, stare, dobre dzieje. whee Niestety, ostatnio sztućce drożeją i muszę się ograniczać. sad Dieta uboga w zelazo nic dobrego nie wrozy! trzeba się przerzucić na stal, ale to i tak może dążyć do poważnyh uszczerbków na zdrowiu.
Ale przecież stal to praktycznie samo żelazo (nie licząc niewielkiej domieszki węgla) xD mhmm... a węgiel to przecież też jest niezbędny w organiźmie! pirate Tylko skąd mam wziąć stal w ilościach hurtowych? Myślicie, że odsprzedaliby mi trochę karoserii ze złomowiska? (normalnie to proces jest w drugą stronę xd ) WIEM CO MÓWIĘ >C A Babcia może poprosić Bronka, on zbiera na takim wózeczku śmieci. I to metalowe, a Bronek za miskę babcinej zupy na pewno odda. I to nie tylko stal, żelazo. Trafia się nawet czasami /wpiszcie tu nazwę metalu, bo jakoś mi nie przychodzi do głowy/ (!).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 1:12 am
miedziane szyny utwardzane manganem! Samo zdrowie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 6:18 am
Justinka miedziane szyny utwardzane manganem! Samo zdrowie! xd
To miałem na myśli!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 10:30 am
ILikeGreenChickenLegs Justinka miedziane szyny utwardzane manganem! Samo zdrowie! xd
To miałem na myśli!
aż się normalnie głodna zrobiłam whee Oczywiście macie na myśli takie trochę skorodowane i upaćkane smołą? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 06, 2008 11:45 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Justinka miedziane szyny utwardzane manganem! Samo zdrowie! xd
To miałem na myśli!
aż się normalnie głodna zrobiłam whee Oczywiście macie na myśli takie trochę skorodowane i upaćkane smołą? 4laugh
no pewno, jeszcze trochę oleju silnikowego można dodać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 8:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 1:29 pm
Nie no, kurczę, pełen bajer. Ładnie Ci w sukience 3nodding Od razu dwóch chłopaków wyrwałaś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 4:08 am
to nie sukienka tylko spodnica.. >o< faceci.. ej, gdzie kupilas ta spodnice? dlugosc odpowiednia dla mnie! podoba mi sie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 7:37 am
ichabot Nie no, kurczę, pełen bajer. Ładnie Ci w sukience 3nodding to nie sukienka jak zaznaczyła Kyoko, ale dziękuję ^^ ichabot Od razu dwóch chłopaków wyrwałaś xd nie gustuję w gówniarzach ;p trzeba było coś robić, a siedzenie samotne w pokoju i oglądanie tv to idiotyczny pomysł ;p Kyoko Suomi ej, gdzie kupilas ta spodnice? dlugosc odpowiednia dla mnie! podoba mi sie 3nodding rok czy 2 lata temu w top secret ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |