|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 18, 2009 3:51 am
Akitta-chan Büszkeségem, hogy szegény Soft-ot jópárszor (elég könnyen) legyőztem Red Alert 3-ban. hehehe..felénél én is jelen voltam.... lol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 5:27 am
Akitta-chan Büszkeségem, hogy szegény Soft-ot jópárszor (elég könnyen) legyőztem Red Alert 3-ban. stare kezdőt könnyű... de már edzek whee
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 11:11 am
Obilia HaganeNoAnna Obilia Wow hogy? Romaji átírásban? Grat smile Én meg netes kereséssel és kis szerencsével 2 arabbetűs pénzérme nemzetiségét fedtem fel végre smile Egyik algériai 1 dínáros, 1972, másik iráni 5 riálos, ennek évszáma ismeretlen... Évekkel ezelőtt már nézegettem hogy hmm milyen származásúak? És végre megvan smile (Nagyszülőtől van, azt nem tudom hogy kerültek hozzá) Hiraganában és kanjiban. (Bár utóbbiból túl sokat még nem ismerek fel, de így talán tanulni is könnyebb lesz.) Értem smile Én is hiraganákat és pár kanjit tudok... Egyébként tényleg hogy gépelsz japán jeleket? (ha nem értem félre hogy erről van szó). Akitta grat razz smile Tényleg én nem is multizok Gaiásokkal... (nekem nincs Red Alert 3-mam). A nyelvi eszköztár beállításainál hozzá kell adni a japán nyelvet és a billentyűzetnél (nálam) a Microsoft IME Standard 2002 ver. 8.1-et kijelölni. Aztán mikor egy ablakban átváltasz JP-re, jobb oldalt lenyitni az A-betüt és kiválasztani a Hiraganát. Aztán már csak annyi, hogy ejtés szerint beírod. Ha space-t ütsz, elkezdi váltogatni a karaktereket (így pl. a szó kanji változatait, vagy a katakanát.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 12:47 pm
Büszkeségem: Lealáztam osztálytársamat, még az állítólagos legizmosabbat is! Azzal, hogy csak én tudtam meg mozdítani az egyik nagy virágtartó hűtőszekrényt és csak azért tudtunk haladni, mert az ajtóknál csak 1 ember fér el, így csak én tudtam azokon a részeken átvinni. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 1:56 pm
Medvelaszlo Büszkeségem: Lealáztam osztálytársamat, még az állítólagos legizmosabbat is! Azzal, hogy csak én tudtam meg mozdítani az egyik nagy virágtartó hűtőszekrényt és csak azért tudtunk haladni, mert az ajtóknál csak 1 ember fér el, így csak én tudtam azokon a részeken átvinni. xp Grat, már Johyéknál is vittél jópár cuccotXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 3:45 pm
lol....mi mást várna az ember egy medvétől....ez csak természhetes hogy Te vagy a legerősebb 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 3:41 am
Hehe grat smile
Nekem Gaiaügyi büszkeségem hogy eladásokból és pár adományból sikerült vennem egy Carol cuccot (a kéket) így már lehet Batman-szerű szemem is (stranger, Napsugar emlékeztek, kérdeztem meliyk szem a legjobb). smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 20, 2009 12:15 pm
Köszönöm nektek. Büszkeségem (MAJD LESZ!), ha az idei Toldi versenyen végre dobogós leszek. Azóta rengeteget edzetem. Akit érdekel elmondom, hogy Július 11-én lesz Visegrádon a verseny. Akinek kedve van jöhet szurkolni redface cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 1:24 am
Meglesz az..... 3nodding ..nem mindenki mondhatja el magáról h egy egész guild szurkol neki....izzítom a szerencsepompomjaimat te meg csak húzz bele az edzésbe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 5:00 am
Július 11.? Akkor táborban vagyok crying Majd akkor drukkolok Szlovákiából 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 21, 2009 1:50 pm
Köszönöm nektek redface Nem akarom senkire sem rá eröltetni, csak meg említettem...egy kis nyári uncsi űző ha úgy tetszik 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 7:41 am
Büszkeségem megvettem maga aquarum tenger alatt járóként
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 23, 2009 1:57 am
HaganeNoAnna Obilia HaganeNoAnna Obilia Wow hogy? Romaji átírásban? Grat smile Én meg netes kereséssel és kis szerencsével 2 arabbetűs pénzérme nemzetiségét fedtem fel végre smile Egyik algériai 1 dínáros, 1972, másik iráni 5 riálos, ennek évszáma ismeretlen... Évekkel ezelőtt már nézegettem hogy hmm milyen származásúak? És végre megvan smile (Nagyszülőtől van, azt nem tudom hogy kerültek hozzá) Hiraganában és kanjiban. (Bár utóbbiból túl sokat még nem ismerek fel, de így talán tanulni is könnyebb lesz.) Értem smile Én is hiraganákat és pár kanjit tudok... Egyébként tényleg hogy gépelsz japán jeleket? (ha nem értem félre hogy erről van szó). Akitta grat razz smile Tényleg én nem is multizok Gaiásokkal... (nekem nincs Red Alert 3-mam). A nyelvi eszköztár beállításainál hozzá kell adni a japán nyelvet és a billentyűzetnél (nálam) a Microsoft IME Standard 2002 ver. 8.1-et kijelölni. Aztán mikor egy ablakban átváltasz JP-re, jobb oldalt lenyitni az A-betüt és kiválasztani a Hiraganát. Aztán már csak annyi, hogy ejtés szerint beírod. Ha space-t ütsz, elkezdi váltogatni a karaktereket (így pl. a szó kanji változatait, vagy a katakanát.)Wow az jó majd megpróbálom... nem kell letölteni hozzá semmit? Mindenkinek grat ^^ Nekem büszkeségeim a minikönyveim ^^ Aki volt talin februárban látott is 1et biggrin (tudjátok a Westendben, csak eszembe jutott)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 24, 2009 4:38 am
Lurzt Büszkeségem 4-es lett az infó érettségim Grat smile Nekem is pont anno smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|