Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Büszkeségienk. 3 ÉV!!! 70000+ POST!!! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 93 94 95 96 97 98 ... 113 114 115 116 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 3:51 am

Akitta-chan
Büszkeségem, hogy szegény Soft-ot jópárszor (elég könnyen) legyőztem Red Alert 3-ban.

User Image

hehehe..felénél én is jelen voltam.... lol xd
PostPosted: Fri Jun 19, 2009 5:27 am

Akitta-chan
Büszkeségem, hogy szegény Soft-ot jópárszor (elég könnyen) legyőztem Red Alert 3-ban.

User Image
stare kezdőt könnyű...
de már edzek whee

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

HaganeNoAnna

Ruthless Shapeshifter

14,700 Points
  • Cheercrusher 50
  • PvP 200
  • Battle: Cleric 100
PostPosted: Fri Jun 19, 2009 11:11 am

Obilia
HaganeNoAnna
Obilia
Wow hogy? Romaji átírásban? Grat smile

Én meg netes kereséssel és kis szerencsével 2 arabbetűs pénzérme nemzetiségét fedtem fel végre smile Egyik algériai 1 dínáros, 1972, másik iráni 5 riálos, ennek évszáma ismeretlen... Évekkel ezelőtt már nézegettem hogy hmm milyen származásúak? És végre megvan smile (Nagyszülőtől van, azt nem tudom hogy kerültek hozzá)

Hiraganában és kanjiban. (Bár utóbbiból túl sokat még nem ismerek fel, de így talán tanulni is könnyebb lesz.)

Értem smile Én is hiraganákat és pár kanjit tudok...
Egyébként tényleg hogy gépelsz japán jeleket? (ha nem értem félre hogy erről van szó).

Akitta grat razz smile Tényleg én nem is multizok Gaiásokkal... (nekem nincs Red Alert 3-mam).

A nyelvi eszköztár beállításainál hozzá kell adni a japán nyelvet és a billentyűzetnél (nálam) a Microsoft IME Standard 2002 ver. 8.1-et kijelölni. Aztán mikor egy ablakban átváltasz JP-re, jobb oldalt lenyitni az A-betüt és kiválasztani a Hiraganát. Aztán már csak annyi, hogy ejtés szerint beírod. Ha space-t ütsz, elkezdi váltogatni a karaktereket (így pl. a szó kanji változatait, vagy a katakanát.)
PostPosted: Fri Jun 19, 2009 12:47 pm

Büszkeségem: Lealáztam osztálytársamat, még az állítólagos legizmosabbat is! Azzal, hogy csak én tudtam meg mozdítani az egyik nagy virágtartó hűtőszekrényt és csak azért tudtunk haladni, mert az ajtóknál csak 1 ember fér el, így csak én tudtam azokon a részeken átvinni. xp

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Narcisz

PostPosted: Fri Jun 19, 2009 1:56 pm

Medvelaszlo
Büszkeségem: Lealáztam osztálytársamat, még az állítólagos legizmosabbat is! Azzal, hogy csak én tudtam meg mozdítani az egyik nagy virágtartó hűtőszekrényt és csak azért tudtunk haladni, mert az ajtóknál csak 1 ember fér el, így csak én tudtam azokon a részeken átvinni. xp
Grat, már Johyéknál is vittél jópár cuccotXD
PostPosted: Fri Jun 19, 2009 3:45 pm

lol....mi mást várna az ember egy medvétől....ez csak természhetes hogy Te vagy a legerősebb 3nodding

stranger12

Invisible Sweetheart

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Jun 20, 2009 3:41 am

Hehe grat smile

Nekem Gaiaügyi büszkeségem hogy eladásokból és pár adományból sikerült vennem egy Carol cuccot (a kéket) így már lehet Batman-szerű szemem is (stranger, Napsugar emlékeztek, kérdeztem meliyk szem a legjobb). smile
PostPosted: Sat Jun 20, 2009 12:15 pm

Köszönöm nektek. Büszkeségem (MAJD LESZ!), ha az idei Toldi versenyen végre dobogós leszek. Azóta rengeteget edzetem. Akit érdekel elmondom, hogy Július 11-én lesz Visegrádon a verseny. Akinek kedve van jöhet szurkolni redface cool

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Sun Jun 21, 2009 1:24 am

Meglesz az..... 3nodding ..nem mindenki mondhatja el magáról h egy egész guild szurkol neki....izzítom a szerencsepompomjaimat te meg csak húzz bele az edzésbe xd
PostPosted: Sun Jun 21, 2009 5:00 am

Július 11.? Akkor táborban vagyok crying Majd akkor drukkolok Szlovákiából 3nodding

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Jun 21, 2009 1:50 pm

Köszönöm nektek redface Nem akarom senkire sem rá eröltetni, csak meg említettem...egy kis nyári uncsi űző ha úgy tetszik 3nodding
PostPosted: Mon Jun 22, 2009 7:41 am

Büszkeségem megvettem maga aquarum tenger alatt járóként

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Jun 23, 2009 1:57 am

HaganeNoAnna
Obilia
HaganeNoAnna
Obilia
Wow hogy? Romaji átírásban? Grat smile

Én meg netes kereséssel és kis szerencsével 2 arabbetűs pénzérme nemzetiségét fedtem fel végre smile Egyik algériai 1 dínáros, 1972, másik iráni 5 riálos, ennek évszáma ismeretlen... Évekkel ezelőtt már nézegettem hogy hmm milyen származásúak? És végre megvan smile (Nagyszülőtől van, azt nem tudom hogy kerültek hozzá)

Hiraganában és kanjiban. (Bár utóbbiból túl sokat még nem ismerek fel, de így talán tanulni is könnyebb lesz.)

Értem smile Én is hiraganákat és pár kanjit tudok...
Egyébként tényleg hogy gépelsz japán jeleket? (ha nem értem félre hogy erről van szó).

Akitta grat razz smile Tényleg én nem is multizok Gaiásokkal... (nekem nincs Red Alert 3-mam).

A nyelvi eszköztár beállításainál hozzá kell adni a japán nyelvet és a billentyűzetnél (nálam) a Microsoft IME Standard 2002 ver. 8.1-et kijelölni. Aztán mikor egy ablakban átváltasz JP-re, jobb oldalt lenyitni az A-betüt és kiválasztani a Hiraganát. Aztán már csak annyi, hogy ejtés szerint beírod. Ha space-t ütsz, elkezdi váltogatni a karaktereket (így pl. a szó kanji változatait, vagy a katakanát.)

Wow az jó majd megpróbálom... nem kell letölteni hozzá semmit?

Mindenkinek grat ^^

Nekem büszkeségeim a minikönyveim ^^ Aki volt talin februárban látott is 1et biggrin (tudjátok a Westendben, csak eszembe jutott)
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 4:38 am

Lurzt
Büszkeségem 4-es lett az infó érettségim

Grat smile Nekem is pont anno smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Reply
Archívum

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 93 94 95 96 97 98 ... 113 114 115 116 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games