Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
BEMUTATKOZOM (IDE ÍRJ ELŐSZÖR!) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 93 94 95 96 97 98 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Magyar vagy?
Igen
89%
 89%  [ 353 ]
Külföldi, de magyar
8%
 8%  [ 33 ]
Vannak magyar rokonaim
0%
 0%  [ 2 ]
What?!
2%
 2%  [ 8 ]
Total Votes : 396

Yolanda Thissa

PostPosted: Thu Aug 13, 2009 1:14 pm

Helló! Üdv itt, én is Győr környéki vagyok. smile
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 7:42 am

Hello!
Budapesti (csepeli) lány vagyok, nem rég lettem 16, szeretek kockulni, aludni, mangát olvasni (és könyvet is, ha találok valami jót), túl vagyok életem első olyan táborán, amit élveztem, valamint most készülök életemben először cosplayelni. Nyáron éjszakai életmódot élek és őrületbe kergetem anyumat a zenével (csak hallgatom, hiába kaptam gitárt).
Nem lehet rólam jó képet csinálni, de ha valakit érdekel, 70 cm hosszú barna hajam van, testsúlyom 51 és 54 kiló között ingadozik, magasságom kb. 165 cm és kékek a szemeim. (+ Kicsit sápatag vagyok.)
Közel két éve Gaia-zom, ez a harmadik avatarom és a táborozós event miatt regeltem vele.

Azoknak, akik képesek voltak elolvasni, üdvözletét küldi HaganeNoAnna - A Gonosz Leány

Alice of the Bad Rumors

Winedry Elric

PostPosted: Fri Aug 14, 2009 8:31 am

Üdv itt! ^^
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 10:14 am

Üdv itt remélem aktív leszel már csak azért is mert te vagy legközelebbi gaia-ás aki ismerek mert én Halásztelki vagyok

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Aug 14, 2009 11:20 am

Alice of the Bad Rumors
Hello!
Budapesti (csepeli) lány vagyok, nem rég lettem 16, szeretek kockulni, aludni, mangát olvasni (és könyvet is, ha találok valami jót), túl vagyok életem első olyan táborán, amit élveztem, valamint most készülök életemben először cosplayelni. Nyáron éjszakai életmódot élek és őrületbe kergetem anyumat a zenével (csak hallgatom, hiába kaptam gitárt).
Nem lehet rólam jó képet csinálni, de ha valakit érdekel, 70 cm hosszú barna hajam van, testsúlyom 51 és 54 kiló között ingadozik, magasságom kb. 165 cm és kékek a szemeim. (+ Kicsit sápatag vagyok.)
Közel két éve Gaia-zom, ez a harmadik avatarom és a táborozós event miatt regeltem vele.

Azoknak, akik képesek voltak elolvasni, üdvözletét küldi HaganeNoAnna - A Gonosz Leány

Üdv! smile Érezd itt jól magad ^^ Most augusztusban a Pecsában cosplayezel? Kit alakítasz? (ha nem titok) Én (is) ott leszek.
PostPosted: Sat Aug 15, 2009 2:33 am

Hello! Azt mondták elöször mutatkozak be ígyhát... Budapesten élek 14 éves vagyok és most jön az utolsó évem az általánosban.

HikaruTakaheshi

Friendly Gaian

11,950 Points
  • Divine Donator 100
  • Generous 100
  • Forum Explorer 100

Alice of the Bad Rumors

PostPosted: Sat Aug 15, 2009 6:23 am

HikaruTakaheshi
Hello! Azt mondták elöször mutatkozak be ígyhát... Budapesten élek 14 éves vagyok és most jön az utolsó évem az általánosban.

Üdv itt! Előre is sok szerencsét a felvételihez!

Obilia: Csak szabad CP lesz, Soul Eater-es Liz és az se teljesen mert magassarkú csizmában nem élném túl a hétvégét. sweatdrop (+ lehet, beszerveznek Digimonba ^^˝ )

Lurzt: Azt hiszem, a lakhelyem nem sokat számít, amúgy az eddiginél nem leszek aktívabb XP
PostPosted: Sat Aug 15, 2009 7:12 am

HikaruTakaheshi

Üdv nálunk ^^

Alice értem hajrá előre is smile Hát igen, tűsarkúban nem könnyű... Soul Eatert nem ismerem de utánanézek, hogy néz ki, kíváncsi vagyok smile Azt írod ez a karid mule, akkor melyik az eredeti? sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Alice of the Bad Rumors

PostPosted: Sat Aug 15, 2009 7:56 am

Obilia
HikaruTakaheshi

Üdv nálunk ^^

Alice értem hajrá előre is smile Hát igen, tűsarkúban nem könnyű... Soul Eatert nem ismerem de utánanézek, hogy néz ki, kíváncsi vagyok smile Azt írod ez a karid mule, akkor melyik az eredeti? sweatdrop

Tényleg ennyire nem látszott az aláírásból? cry burning_eyes
PostPosted: Sat Aug 15, 2009 9:25 am

Alice of the Bad Rumors
Obilia
HikaruTakaheshi

Üdv nálunk ^^

Tényleg ennyire nem látszott az aláírásból? cry burning_eyes

Ja, bocsiii sweatdrop

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 10:00 am

ninja
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 4:09 pm

Hali ^^
Vidra vagyok, 21, Pesti.
Bar most epp Kanadaban nyaralok, ugyhogy az ekezeteket melloznom kell sweatdrop

midraur

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sun Aug 16, 2009 11:26 pm

Üdv itt
Remélem mind végig aktív leszel
Vannak jó páran aki rajzolnak lehet velük közösen beszélni
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 12:59 am

vidramidra
Hali ^^
Vidra vagyok, 21, Pesti.
Bar most epp Kanadaban nyaralok, ugyhogy az ekezeteket melloznom kell sweatdrop

Üdv smile Érezd jól magad a guildben és legyél aktív amennyire lehet ^^
Jippi Kanada, én 2007 nyarán voltam ott biggrin Melyik városban vagy? (csak ennyi itt)
Jaja van rajzpályázat most a terefere-klub subfórumon belül.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Enterprise08

PostPosted: Thu Aug 20, 2009 5:11 am

Sziasztok! Csilla vagyok, pesti közelebbről Lőrinci. Horoszkópom szerint oroszlán. Nem régóta vagyok Gaia-s, lassanként fedezem fel ezt a világot. Lehet hogy időnként segítséget is fogok kérni. Szeretek olvasni és a sci-fi filmeket, könyveket. Bár olvasásban mindenevő vagyok. Remélem szerzek pár barátot is.
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 93 94 95 96 97 98 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games