|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:26 am
Ozzwald YumiTao Po: pierwsze : to była orginalna finlandia :>? drugie: fuuu jestes obrzydliwy razz mogłeś ominąć fakt o palcowie xp trzecie: podziwiam Bee razz za wytrwałość w zanoszeniu ciebie do domu razz orginalna... jak w morde strzelil... biggrin łooł biggrin no to pobaliowaliście niezle xd ja tam pifa wczoraj obalałam xd xd mniej gustowne razz ale zawsze jakis trunek o zawartości procentowej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miss Sara Ozzwald Miss Sara ja chce wyslac trade... gdzie jest ta tabliczka w banku... ale tam niema... jest tylko pending trades i new trade mowilem ci juz ze slicznie wygladasz w czerwonym kolorze...? ta barwa mnie kreci.. biggrin surprised eek i nadal nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:28 am
Sara a masz taki dymek z takim txtem na gorze "Who would you like to trade with?" ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:30 am
Delein Miss_Karina Delein *ci꿫ie puff* Ave...kurde balans, ?wi괡 si꠪eszcze dobrze nie zacz곹, a ja sib?eram == hej Del xd ja mam chrapka na slodycze a mama zamknela je na klucz crying crying kurde balans... xd Uu, no to zonk...kurde balans... Czuj꠳ernik....czujakowca... a... mam upiec ciacho xp dobra lece, bede jak upieke to cholerne ciacho xp bede pozniej ^^ papaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:32 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein *ci꿫ie puff* Ave...kurde balans, ?wi괡 si꠪eszcze dobrze nie zacz곹, a ja sib?eram == hej Del xd ja mam chrapka na slodycze a mama zamknela je na klucz crying crying kurde balans... xd Uu, no to zonk...kurde balans... Czuj꠳ernik....czujakowca... a... mam upiec ciacho xp dobra lece, bede jak upieke to cholerne ciacho xp bede pozniej ^^ papaty Hehe, powodzenia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:33 am
Delein YumiTao Delein *ci꿫ie puff* Ave...kurde balans, ?wi괡 si꠪eszcze dobrze nie zacz곹, a ja sib?eram == ja mam to samo razz ale kij z tym odchudzac sie bede po swietach xp Tia...a cieszy?am siꬠ?e schud?am, bo mieszcz꠳i꠷ moje ulubione stare spodnie...teraz znowu w nie nie wejdꮮ. ...dlatego własnie nie lubie swiąt poprostu tucza człowieka xp no i sa jeszcze inne minusy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:35 am
juz mi sie udalo blaugh
kto mi da piniazkow albo ubranko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:35 am
ok ide :/ bo moja ukochana siostra mnie zwala z kompa ;////// porostu uwilbiam ja ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|