|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:13 am
Lethiel Miss Sara hejka wam co trzeba zrobic zeby moc trade wyslac komus... da mi ktos jakis ladny ciuszek redface witaj *przytuuuuuuuuul* whee trzeba koopić takie specjalne coś w banq za 500 goldoow 3nodding witaj pisiu 4laugh *skok na LH* whee *przytuuuuuuuuuul* ale tam niema nic takiego... klikalam wszystko i nic!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:13 am
Lethiel Miss Sara hejka wam co trzeba zrobic zeby moc trade wyslac komus... da mi ktos jakis ladny ciuszek redface witaj *przytuuuuuuuuul* whee trzeba koopić takie specjalne coś w banq za 500 goldoow 3nodding witaj pisiu 4laugh *skok na LH* whee *przytuuuuuuuuuul* hej Coco xd whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:14 am
YumiTao Miss Sara jak sie kupuje pozwolenie na trade w banku ;P jest taka tabliczka za 500g :] niema!!!! kto mi da kotka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:15 am
Ozzwald Lethiel witajcie.. wroocilam na pewien czas ninja a dzisiaj jakiego koloru masz majteczki...
czesc Pisiek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:17 am
[edit] tfu tfu...nic nie mowilam ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:17 am
ja chce wyslac trade... gdzie jest ta tabliczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:18 am
Miss Sara ja chce wyslac trade... gdzie jest ta tabliczka w banku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:19 am
Ozzwald Miss Sara ja chce wyslac trade... gdzie jest ta tabliczka w banku... ale tam niema... jest tylko pending trades i new trade
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:21 am
Miss Sara Ozzwald Miss Sara ja chce wyslac trade... gdzie jest ta tabliczka w banku... ale tam niema... jest tylko pending trades i new trade wiec masz trejda jush 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:21 am
Miss Sara Ozzwald Miss Sara ja chce wyslac trade... gdzie jest ta tabliczka w banku... ale tam niema... jest tylko pending trades i new trade [edit]to jest chyba pending trades xd sprawdz czy jest za 500g : xd albo juz posiadasz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:22 am
YumiTao Po: pierwsze : to była orginalna finlandia :>? drugie: fuuu jestes obrzydliwy razz mogłeś ominąć fakt o palcowie xp trzecie: podziwiam Bee razz za wytrwałość w zanoszeniu ciebie do domu razz orginalna... jak w morde strzelil... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:22 am
Miss_Karina Miss Sara Ozzwald Miss Sara ja chce wyslac trade... gdzie jest ta tabliczka w banku... ale tam niema... jest tylko pending trades i new trade wiec masz trejda jush 3nodding ale ja klikam new trade i nic sie ne dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:24 am
Miss Sara Ozzwald Miss Sara ja chce wyslac trade... gdzie jest ta tabliczka w banku... ale tam niema... jest tylko pending trades i new trade mowilem ci juz ze slicznie wygladasz w czerwonym kolorze...? ta barwa mnie kreci.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|