|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:49 am
hejka chcesz moze kupic helm???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:50 am
Aidanna to ktos chce ten chelm czy nie... skull helmet podejrzewam, ze jesli nikt sie nie odzywa, to nikt nie chce go kupic.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:51 am
Aidanna hejka chcesz moze kupic helm??? .... nie blaugh *rozgląda się : trochę pusto... ninja * blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:51 am
Aidanna hejka chcesz moze kupic helm??? wystaw w marketplace blaugh napewno ktos kupi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:53 am
[ Kaku ] Aidanna to ktos chce ten chelm czy nie... skull helmet podejrzewam, ze jesli nikt sie nie odzywa, to nikt nie chce go kupic.. 3nodding trudno... musze sprzedac to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:54 am
Ntsumi_Aya Aidanna hejka chcesz moze kupic helm??? .... nie blaugh *rozgląda się : trochę pusto... ninja * blaugh no troche opustoszało razz *siada w Big foteliku i łapie jakąs ksiązke**zaczyna czytać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:55 am
aaa *patrzy na zegarek* brat mnie z kompa ściąga =='' żegnam ;/ ale sobie długo pobyłam ;//
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:56 am
Ntsumi_Aya aaa *patrzy na zegarek* brat mnie z kompa ściąga =='' żegnam ;/ ale sobie długo pobyłam ;// *wychyla sie z nad ksiązki* narazie Aya whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:57 am
esh troshu sie pogubilam xd whee jestem tutaj i na innym forum xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:58 am
YumiTao Ntsumi_Aya Aidanna hejka chcesz moze kupic helm??? .... nie blaugh *rozgląda się : trochę pusto... ninja * blaugh no troche opustoszało razz *siada w Big foteliku i łapie jakąs ksiązke**zaczyna czytać* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:59 am
Miss_Karina esh troshu sie pogubilam xd whee jestem tutaj i na innym forum xd whee teraz sie napewno nie pogubisz razz nikt narazie tak zawziecie nie pisze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:00 am
to byla impreza... Bee mnie do domu musial zaniesc... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 5:01 am
Aidanna YumiTao Ntsumi_Aya Aidanna hejka chcesz moze kupic helm??? .... nie blaugh *rozgląda się : trochę pusto... ninja * blaugh no troche opustoszało razz *siada w Big foteliku i łapie jakąs ksiązke**zaczyna czytać* sweatdrop czemu taka minka ? cos sie stało ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|