|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:37 am
Dobrze ze impreza jest u tych laseczek XD Wole je niz starego Gambino ^_~ mrrr..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ech.. nio to ja mykam.. czas kontynuować poshądki swiąteczne stare .. jupi... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ Na czym polega swiateczna impreza w Durem? Bedziemy jutro w jakims specjalnie stworzonym forum? sweatdrop Bo ja jeszcze zielony jestem blaugh ech.. oki.. czas powtooshyc po raz 500 !! xd nio więc... w Durem.. w domu siostrzyczek.. o 12 czasu gajowego.. czyli o 9 lub 21 czasu u nas... bedzie bal.. pewnie jak cio roq bedą rozdawać itemki świąteczne 3nodding zaloshe polski topic i prześle wam linka wink 3nodding ale dzis czy jutro??? jak jutro to normalnie dam komus moje haslo zeby mi wzial tegi itemka!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel YumiTao Lethiel ]Goth bless[ A ja chce czarnego kociaka *.* niom.. chcialabym jednego czarnegi i jednego bialego whee O.o .. moze w nastepnych liscikach bedą ?? whee a ja bym chciał zeby stworzyli NORMALNE pieski :d bo te elektryczne sa nie fajne blaugh wyglądaja jak pso-żabole xp xd taaa to sa takie metalowe blaszaki biggrin do których nawet przytulic sie nie mozna :]]]]]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:38 am
Aidanna Lethiel ]Goth bless[ Na czym polega swiateczna impreza w Durem? Bedziemy jutro w jakims specjalnie stworzonym forum? sweatdrop Bo ja jeszcze zielony jestem blaugh ech.. oki.. czas powtooshyc po raz 500 !! xd nio więc... w Durem.. w domu siostrzyczek.. o 12 czasu gajowego.. czyli o 9 lub 21 czasu u nas... bedzie bal.. pewnie jak cio roq bedą rozdawać itemki świąteczne 3nodding zaloshe polski topic i prześle wam linka wink 3nodding ale dzis czy jutro??? jak jutro to normalnie dam komus moje haslo zeby mi wzial tegi itemka!!! jutro XD... argh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:38 am
Dobra, ja lece na spotkanie z moja slodka Ibris 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:39 am
Lethiel ech.. nio to ja mykam.. czas kontynuować poshądki swiąteczne stare .. jupi... stare Pa whee miłej zabawy xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Aidanna Lethiel ]Goth bless[ Na czym polega swiateczna impreza w Durem? Bedziemy jutro w jakims specjalnie stworzonym forum? sweatdrop Bo ja jeszcze zielony jestem blaugh ech.. oki.. czas powtooshyc po raz 500 !! xd nio więc... w Durem.. w domu siostrzyczek.. o 12 czasu gajowego.. czyli o 9 lub 21 czasu u nas... bedzie bal.. pewnie jak cio roq bedą rozdawać itemki świąteczne 3nodding zaloshe polski topic i prześle wam linka wink 3nodding ale dzis czy jutro??? jak jutro to normalnie dam komus moje haslo zeby mi wzial tegi itemka!!! jutro XD... argh... crying to ktos chce ten chelm czy nie... skull helmet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Dobra, ja lece na spotkanie z moja slodka Ibris 3nodding heart papatki i pozdrow ja od nas biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:42 am
YumiTao Lethiel ech.. nio to ja mykam.. czas kontynuować poshądki swiąteczne stare .. jupi... stare Pa whee miłej zabawy xd xd papusie Letis xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:43 am
no i troche sie uspokoilo xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:43 am
Miss_Karina ]Goth bless[ Dobra, ja lece na spotkanie z moja slodka Ibris 3nodding heart papatki i pozdrow ja od nas biggrin chyba nie zdązył przeczytać naszych pozdrowien xp sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:45 am
YumiTao Miss_Karina ]Goth bless[ Dobra, ja lece na spotkanie z moja slodka Ibris 3nodding heart papatki i pozdrow ja od nas biggrin chyba nie zdązył przeczytać naszych pozdrowien xp sad chiba niet :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|