|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:30 am
]Goth bless[ A ja chce czarnego kociaka *.* Chyba takich nie ma...... chociaz ja sie nie znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:31 am
]Goth bless[ A ja chce czarnego kociaka *.* niom.. chcialabym jednego czarnegi i jednego bialego whee O.o .. moze w nastepnych liscikach bedą ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dupa strony leca a tu anwet na chwile zagapic sie nie mozna bo czlowek nie wie co sie dzieje...hejka tym co doszli i narka tym co poszli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Na czym polega swiateczna impreza w Durem? Bedziemy jutro w jakims specjalnie stworzonym forum? sweatdrop Bo ja jeszcze zielony jestem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ A ja chce czarnego kociaka *.* a ja wogole chce kotka!!!! kto chce Skull Biker Helmet Black za 1500g ale mozna mniej!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:32 am
]Goth bless[ Na czym polega swiateczna impreza w Durem? Bedziemy jutro w jakims specjalnie stworzonym forum? sweatdrop Bo ja jeszcze zielony jestem blaugh cooo eek jaka znowu impreza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:33 am
]Goth bless[ Na czym polega swiateczna impreza w Durem? Bedziemy jutro w jakims specjalnie stworzonym forum? sweatdrop Bo ja jeszcze zielony jestem blaugh mhm, cos w tym rodzaju. dodatkowo beda rozdawane male prezenty wielkanocne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:34 am
witam ponownie troche mi sie ten przysnelo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] ]Goth bless[ Na czym polega swiateczna impreza w Durem? Bedziemy jutro w jakims specjalnie stworzonym forum? sweatdrop Bo ja jeszcze zielony jestem blaugh mhm, cos w tym rodzaju. dodatkowo beda rozdawane male prezenty wielkanocne. Swietna sprawa, na pewno bede. Kurde, ta gildia to fajna sprawa, mozna tu poznac milych ludzi ^_~ Chociaz niektrorych z was znam osobiscie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Na czym polega swiateczna impreza w Durem? Bedziemy jutro w jakims specjalnie stworzonym forum? sweatdrop Bo ja jeszcze zielony jestem blaugh ech.. oki.. czas powtooshyc po raz 500 !! xd nio więc... w Durem.. w domu siostrzyczek.. o 12 czasu gajowego.. czyli o 9 lub 21 czasu u nas... bedzie bal.. pewnie jak cio roq bedą rozdawać itemki świąteczne 3nodding zaloshe polski topic i prześle wam linka wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ A ja chce czarnego kociaka *.* niom.. chcialabym jednego czarnegi i jednego bialego whee O.o .. moze w nastepnych liscikach bedą ?? whee a ja bym chciał zeby stworzyli NORMALNE pieski :d bo te elektryczne sa nie fajne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:35 am
YumiTao Lethiel ]Goth bless[ A ja chce czarnego kociaka *.* niom.. chcialabym jednego czarnegi i jednego bialego whee O.o .. moze w nastepnych liscikach bedą ?? whee a ja bym chciał zeby stworzyli NORMALNE pieski :d bo te elektryczne sa nie fajne blaugh wyglądaja jak pso-żabole xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:35 am
Lethiel ]Goth bless[ Na czym polega swiateczna impreza w Durem? Bedziemy jutro w jakims specjalnie stworzonym forum? sweatdrop Bo ja jeszcze zielony jestem blaugh ech.. oki.. czas powtooshyc po raz 500 !! xd nio więc... w Durem.. w domu siostrzyczek.. o 12 czasu gajowego.. czyli o 9 lub 21 czasu u nas... bedzie bal.. pewnie jak cio roq bedą rozdawać itemki świąteczne 3nodding zaloshe polski topic i prześle wam linka wink 3nodding i to niech bedzi eostatnia powtorka xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:36 am
Miss_Karina Lethiel ]Goth bless[ Na czym polega swiateczna impreza w Durem? Bedziemy jutro w jakims specjalnie stworzonym forum? sweatdrop Bo ja jeszcze zielony jestem blaugh ech.. oki.. czas powtooshyc po raz 500 !! xd nio więc... w Durem.. w domu siostrzyczek.. o 12 czasu gajowego.. czyli o 9 lub 21 czasu u nas... bedzie bal.. pewnie jak cio roq bedą rozdawać itemki świąteczne 3nodding zaloshe polski topic i prześle wam linka wink 3nodding i to niech bedzi eostatnia powtorka xd whee tak !!! .. i proshu to sobie przeklejac jak sie bedą znowu pytac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|