|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:16 am
juz po obiadku whee za godzinke bede ciacho w koncu robic sweatdrop eshhh stara sie wkurza ze duzo przy kompiq siedzie ale mi to zwisa xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:16 am
O.o ... o.O ... nie znam whee witaj jestem lethi *wyciaga lapke* *przytuuuuuuul* 4laugh witaj wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:17 am
czemu macie takie fajne rzeczy... jutro znowu bal; i benda cos dawac a mnie nie bendzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o ... o.O ... nie znam whee witaj jestem lethi *wyciaga lapke* *przytuuuuuuul* 4laugh witaj wink xd Milo mi *klania sie szarmancko i caluje reke* jestem ]Goth bles[ ^_^ Masz sloooodkie kociaczki *.* Ile mozna miec takich naraz ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hejka!!! jak samopoczucie.. leithel bosze jakie cudne kotki... jak tez chce blaugh 3nodding jakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkiejakie slodkie whee whee whee 4laugh .. nio .. przeslooodziootkie 4laugh witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee z liscikoow są wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej...nowy?? czyzby znowu nagonka nowotniakow...:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:19 am
]Goth bless[ Lethiel O.o ... o.O ... nie znam whee witaj jestem lethi *wyciaga lapke* *przytuuuuuuul* 4laugh witaj wink xd Milo mi *klania sie szarmancko i caluje reke* jestem ]Goth bles[ ^_^ Masz sloooodkie kociaczki *.* Ile mozna miec takich naraz ? 3nodding O.o ... redface ... milo cie poznać wink whee hm... nie wiem... XD .. chyba 3 bo jescze jeden w droogiej lapce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:20 am
Heh sprzedalem wszystkie rybki i uzbieralem 2000 golda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:20 am
Ozual Heh sprzedalem wszystkie rybki i uzbieralem 2000 golda brawo whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:21 am
heh witaj Goth milo mi ciebie poznac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:21 am
Ozual Heh sprzedalem wszystkie rybki i uzbieralem 2000 golda oby tak dalej :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:23 am
Miss_Karina heh witaj Goth milo mi ciebie poznac whee *Skacze na Kari*Mrau =^_^=*Macha ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:23 am
Miss_Karina heh witaj Goth milo mi ciebie poznac whee Mnie rowniez ^_^ Masz sliczne rysunki w sigu wink milosniczka dobrej sztuki? Tez troche bazgram, ale tylko ciut ^_^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|