|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 6:29 am
Lethiel ja chce przytulasa..... sad dzisiaj mnie nie przytuliłas wiec ja to robie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witajcie Limia i Omega^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ja chce przytulasa..... sad *przytulas* Specjalnie dla ciebie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 6:30 am
dark wampirek Lethiel ja chce przytulasa..... sad *duuuuuuży przytulas* tego mi bylo tsheba 3nodding *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 6:31 am
Lethiel dark wampirek Lethiel ja chce przytulasa..... sad *duuuuuuży przytulas* tego mi bylo tsheba 3nodding *przytulas* Nooo, cieszę cię widzieć Cię znów w dobrym humorze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 6:31 am
Pisarz Lethiel ja chce przytulasa..... sad dzisiaj mnie nie przytuliłas wiec ja to robie blaugh przytulalam whee *ogromniasty gorący przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 6:32 am
widze że sie wam nudzi
*też przytula Lethiel* jak wszyscy to wszyscy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czyzby dzis byl jakis ogolnopolski dzien przytulania? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czyzby dzis byl jakis ogolnopolski dzien przytulania? stare Raczej ogólno polski dzień pocieszania Lethiel wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 6:33 am
Hey Wampirku. Widze że wy jakoś teraz w mocno zacieśnionych więzach wszyscy jesteście. XD gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Pisarz Lethiel ja chce przytulasa..... sad dzisiaj mnie nie przytuliłas wiec ja to robie blaugh przytulalam whee *ogromniasty gorący przytulas* 4laugh no tak lepiej ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czyzby dzis byl jakis ogolnopolski dzien przytulania? stare Ktoś tu jest cyniczny... Chyba potrzebny jej... no co, jak myślicie?... Taaaak! Przytulas! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 6:34 am
dark wampirek Omega Sun czyzby dzis byl jakis ogolnopolski dzien przytulania? stare Raczej ogólno polski dzień pocieszania Lethiel wink Czyżby nowe święto? stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 6:34 am
dark wampirek Omega Sun czyzby dzis byl jakis ogolnopolski dzien przytulania? stare Raczej ogólno polski dzień pocieszania Lethiel wink aha.. Lethiel czemu jestes smutna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 6:36 am
Czarny Lethiel ja chce przytulasa..... sad *przytulas* Specjalnie dla ciebie! *przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|