|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:52 am
Lethiel Ja- Yosei ...hm ...ja o 13 zdupiam... ninja (braciszek kochany mi bierze kompa...oj jaki on miły... stare ) xd .. jaki kochany ... pozdroow whee xd xp ...yhm - i co jeszcze? stare ...niech się wypcha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:53 am
Sei chan Lavagetas_heqetai Sei chan Lavagetas_heqetai ja tam chodze jak na focie xd ....... ke? Nic......... .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:54 am
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ...hm ...ja o 13 zdupiam... ninja (braciszek kochany mi bierze kompa...oj jaki on miły... stare ) xd .. jaki kochany ... pozdroow whee xd xp ...yhm - i co jeszcze? stare ...niech się wypcha xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:56 am
*czochru czochru pisia* bardzio fajnie wygladash blaugh whee whee whee *przytuuuuuuuul* witam spowrotem Vykkoś wink *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no nic, ide sie doprowadzic do cywilizowanego wygladu-- na razie wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...yhm ...Ave ...widze, że masz pełny zestaw zwierzaków... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:57 am
Lavagetas_heqetai no nic, ide sie doprowadzic do cywilizowanego wygladu-- na razie wszystkim papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:58 am
...dobra ...ja lecę ...trzymajta się - miłego dnia ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:59 am
Ja- Yosei ...dobra ...ja lecę ...trzymajta się - miłego dnia ...sayonara ... ninja >papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:00 am
Lethiel *czochru czochru pisia* bardzio fajnie wygladash blaugh whee whee whee *przytuuuuuuuul* witam spowrotem Vykkoś wink *przytuuuuuuuul* stare wisz to brzmialo tak troche 2znacznie xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:01 am
Ja- Yosei ...dobra ...ja lecę ...trzymajta się - miłego dnia ...sayonara ... ninja >naka narka LH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:01 am
Vykk Lethiel *czochru czochru pisia* bardzio fajnie wygladash blaugh whee whee whee *przytuuuuuuuul* witam spowrotem Vykkoś wink *przytuuuuuuuul* stare wisz to brzmialo tak troche 2znacznie xp whee xd O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 4:02 am
Vykk Lethiel *czochru czochru pisia* bardzio fajnie wygladash blaugh whee whee whee *przytuuuuuuuul* witam spowrotem Vykkoś wink *przytuuuuuuuul* stare wisz to brzmialo tak troche 2znacznie xp whee xd O.o ???? .. eme... cio bshmialo dwooznacznie ??!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|