|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ekhm, ekhm... *wchodzi na podwyzszenie, zaczyna m#263; do mokrofonu* Z OKAZJI NADCHODZĄCEJ WIELKANOCY CHCIAŁBYM WAM ZYCZYĆ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWIA, POGODNYCH, SPĘDZONYCH W GRONIE RODZINNYM SWIĄT, I CZEGO TAM SE JESZCZE ZAMARZYCIE! WESOŁYCH SWIĄT!!Nyu=^_^= A event zaczyna sie o 9 AM tak pisze na topicu z godzinami 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:44 am
Ja tam wole kolor czarny i bialy (standardowa gothic lolita whee ), ale ostatnio przekonuje sie, ze laczenie czarnej sukienki z rozowymi dodatkami daje piorunujacy efekt whee (a sie zastanawialam, czemu mowia o mnie wesoly got xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:46 am
Shiinma Ja tam wole kolor czarny i bialy (standardowa gothic lolita whee ), ale ostatnio przekonuje sie, ze laczenie czarnej sukienki z rozowymi dodatkami daje piorunujacy efekt whee (a sie zastanawialam, czemu mowia o mnie wesoly got xD) lol XD ja ubieram sie zazwyczaj wlasnie na czarno-bialo ;3 ale zdarza mi sie ubrac na granatowo, brazowo-czarno i te de i teraz sie zastanawiam czy nie dodac troche czerwieni do czerni whee np czarne spodnie i czerwona bluzka z czarnymi rekawami xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:47 am
Shiinma Ja tam wole kolor czarny i bialy (standardowa gothic lolita whee ), ale ostatnio przekonuje sie, ze laczenie czarnej sukienki z rozowymi dodatkami daje piorunujacy efekt whee (a sie zastanawialam, czemu mowia o mnie wesoly got xD) 3nodding 3nodding 3nodding nio wlasnie.. roozowy z czarnym bardzo fajnie wygląda whee ale wlasnie wtedy gdy jest duuuzo czarnego i roozowe dodatki whee wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:47 am
Ja tylko na chwile i spadam. Tylko kartki musze powysyłać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:48 am
ja tam chodze jak na focie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:49 am
...hm ...ja o 13 zdupiam... ninja (braciszek kochany mi bierze kompa...oj jaki on miły... stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:49 am
Lavagetas_heqetai ja tam chodze jak na focie xd .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:51 am
Sei chan Lavagetas_heqetai ja tam chodze jak na focie xd ....... ke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:51 am
Ja- Yosei ...hm ...ja o 13 zdupiam... ninja (braciszek kochany mi bierze kompa...oj jaki on miły... stare ) xd .. jaki kochany ... pozdroow whee xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:52 am
Lavagetas_heqetai Sei chan Lavagetas_heqetai ja tam chodze jak na focie xd ....... ke? Nic.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|