|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:36 am
Ntsumi_Aya xd *przytula uniemożliwiając łaskotanie* xd dobra i tak sie zmeczylem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:37 am
witaj Sei 4laugh *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:38 am
_^_ znow sie zagapilam XD ale te posty leca O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:39 am
Lethiel witaj Sei 4laugh *przytuuuuuuuul* Ja musilam dwa koty ze sklepiku na rozowo pomalowac gonk ze tez ludzie zamawiaja cos takiego gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:39 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd *przytula uniemożliwiając łaskotanie* xd dobra i tak sie zmeczylem xd ejj ! xd przytulenie miało Cie tylko powstrzymać przed łaskotaniem xd *siada obok* blaugh widziałeś może ostatnio Falcona ? ninja *zniana tematu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:40 am
Sei chan Lethiel witaj Sei 4laugh *przytuuuuuuuul* Ja musilam dwa koty ze sklepiku na rozowo pomalowac gonk ze tez ludzie zamawiaja cos takiego gonk lol XD ja kiedys nosilam sie na rozowo gonk ale na szczescie nie odbilo mi i wole ciemniejsze i mroczniejsze kolorki xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:41 am
Sei chan Lethiel witaj Sei 4laugh *przytuuuuuuuul* Ja musilam dwa koty ze sklepiku na rozowo pomalowac gonk ze tez ludzie zamawiaja cos takiego gonk XD XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd *przytula uniemożliwiając łaskotanie* xd dobra i tak sie zmeczylem xd ejj ! xd przytulenie miało Cie tylko powstrzymać przed łaskotaniem xd *siada obok* blaugh widziałeś może ostatnio Falcona ? ninja *zniana tematu* ee nie sweatdrop a miałem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:42 am
Miss_Karina Sei chan Lethiel witaj Sei 4laugh *przytuuuuuuuul* Ja musilam dwa koty ze sklepiku na rozowo pomalowac gonk ze tez ludzie zamawiaja cos takiego gonk lol XD ja kiedys nosilam sie na rozowo gonk ale na szczescie nie odbilo mi i wole ciemniejsze i mroczniejsze kolorki xd whee a ja lubiu rooshowy whee whee whee mimo ze na rooshowo sie tak bardzio nie noshe wink ale zawsze mam przy sobie.. lub na sobie whee .. cos roozowego 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|