|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:30 am
... eek ...Uriell Angel of Death - ja Cię chyba nie znam (chyba, że zmieniłeś nick...) ... ...miło mi poznać ...RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN jestem ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Shiinma *wraca* Umm..Hej ponownie... witaj *przytuuuuuuuuul* whee wlazi obwieshona kotkami* kocham koteczki whee heart whee Skad ty masz tyle tyhc kotow?Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... eek ...Uriell Angel of Death - ja Cię chyba nie znam (chyba, że zmieniłeś nick...) ... ...miło mi poznać ...RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN jestem ... ninja Yosei no co ty ! to przecierz Sarafinek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:31 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai czemu nie? xd nie wiem jakie inne xd xd ekhm redface xd no wytęż się xd może wymyślisz coś innego xd *wyrwala raczki i zaczela laskotac bezlitosnie xd * Witaj Sarafin to ja czekam az zmienisz zdanie xd xd xd *siada obok* xd pozniej sie spytam o co dokladniej chodzilo :3 *pac poduchą xd * dobra :] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:31 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ... eek ...Uriell Angel of Death - ja Cię chyba nie znam (chyba, że zmieniłeś nick...) ... ...miło mi poznać ...RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN jestem ... ninja Yosei no co ty ! to przecierz Sarafinek xd ...aha - nie wiedziałem ...(faktycznie było takie stworzenie, kojarzę...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:32 am
Shiinma Lethiel Shiinma *wraca* Umm..Hej ponownie... witaj *przytuuuuuuuuul* whee wlazi obwieshona kotkami* kocham koteczki whee heart whee Skad ty masz tyle tyhc kotow?Ootym droogim sie tajniacko czasowo opiekooje 4laugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:33 am
xd *przytula uniemożliwiając łaskotanie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uriell Angel of Death nom *przytulas* hehe gdybym właził tu częściej wiele żeczy by pewnie inaczej sie potoczyło cio mash na mysli ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hieh.. Milutkie kotki, ale szkoda, ze nie ma czarnych xD Albo rozowych *_* Hmmm (A tak wogole to Kocur naprawde chcialaby miec pluszowa koze ;3)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:34 am
Shiinma Hieh.. Milutkie kotki, ale szkoda, ze nie ma czarnych xD Albo rozowych *_* Hmmm (A tak wogole to Kocur naprawde chcialaby miec pluszowa koze ;3) mraaaaaaaau.. rooozooooowe ... *rozmashony wzrok* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:35 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei ... eek ...Uriell Angel of Death - ja Cię chyba nie znam (chyba, że zmieniłeś nick...) ... ...miło mi poznać ...RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN jestem ... ninja Yosei no co ty ! to przecierz Sarafinek xd ...aha - nie wiedziałem ...(faktycznie było takie stworzenie, kojarzę...) xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei ... eek ...Uriell Angel of Death - ja Cię chyba nie znam (chyba, że zmieniłeś nick...) ... ...miło mi poznać ...RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN jestem ... ninja Yosei no co ty ! to przecierz Sarafinek xd ...aha - nie wiedziałem ...(faktycznie było takie stworzenie, kojarzę...) no teraz jestem śmiercią
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|