|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:21 am
hejka kaku hajeka jas... a ja ide na bialy barszczyk...niedlugo wroce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:22 am
Shiinma *wraca* Umm..Hej ponownie... witaj *przytuuuuuuuuul* whee wlazi obwieshona kotkami* kocham koteczki whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...ha! stare ...kupiłem na markecie - za cenę o 5g niższą niż w sklepie (chociaż w sklepie tego paska nie idze znaleźć teraz... ) ...na początku nie ubyło mi kasy i sie cieszyłem - ale niestety po paru kliknieciach powr#322;a smutna rzeczywistość i goldu ubyło... biedaczysko :/ niemartw sie na pewno zarobisz znowu biggrin ...nie no - ja tam coś kaski jeszcze mam ... biggrin ...zbieram i zbieram, żeby wreszcie kupić coś lepszego ...ale mi się tam nie spieszy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel zaloshe polski topic jak sie zacznie .. to dam wam linka 3nodding whee jak zawsze wink oczywiscie whee 3nodding zawsze gotowa do zakladania polskich topicoow na eventach !!!! xd dokładnie xd nasza pani woźna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:23 am
Shiinma *wraca* Umm..Hej ponownie... hey, czesc Jas, Vykk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:23 am
O.o ... o.O ... Serafinek ???!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:24 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel zaloshe polski topic jak sie zacznie .. to dam wam linka 3nodding whee jak zawsze wink oczywiscie whee 3nodding zawsze gotowa do zakladania polskich topicoow na eventach !!!! xd dokładnie xd nasza pani woźna xd eeeeeeeee... sweatdrop sweatdrop sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:24 am
Lavagetas_heqetai czemu nie? xd nie wiem jakie inne xd xd ekhm redface xd no wytęż się xd może wymyślisz coś innego xd *wyrwala raczki i zaczela laskotac bezlitosnie xd * Witaj Sarafin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:25 am
Lethiel O.o ... o.O ... Serafinek ???!!!! tak witaj dawno mie niebyło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:25 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai czemu nie? xd nie wiem jakie inne xd xd ekhm redface xd no wytęż się xd może wymyślisz coś innego xd *wyrwala raczki i zaczela laskotac bezlitosnie xd * Witaj Sarafin to ja czekam az zmienisz zdanie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:26 am
Uriell Angel of Death Lethiel O.o ... o.O ... Serafinek ???!!!! tak witaj dawno mie niebyło nio... w takim razie twisted *skacze na niego i daje ogroomniastego przytuuuuuuuuuuuuuuuuuulasa* whee whee whee witaj spowrotem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:27 am
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...ha! stare ...kupiłem na markecie - za cenę o 5g niższą niż w sklepie (chociaż w sklepie tego paska nie idze znaleźć teraz... ) ...na początku nie ubyło mi kasy i sie cieszyłem - ale niestety po paru kliknieciach powr#322;a smutna rzeczywistość i goldu ubyło... biedaczysko :/ niemartw sie na pewno zarobisz znowu biggrin ...nie no - ja tam coś kaski jeszcze mam ... biggrin ...zbieram i zbieram, żeby wreszcie kupić coś lepszego ...ale mi się tam nie spieszy ... xd ja zbieram od 2 czy 3 tygodni i jak narazie mam tylko 3606 golda ;/ ale mam nadzieję , że pojawi sie cos fajniego xd witam wszystkich nowo przybylych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:28 am
Lethiel Uriell Angel of Death Lethiel O.o ... o.O ... Serafinek ???!!!! tak witaj dawno mie niebyło nio... w takim razie twisted *skacze na niego i daje ogroomniastego przytuuuuuuuuuuuuuuuuuulasa* whee whee whee witaj spowrotem 4laugh nom *przytulas* hehe gdybym właził tu częściej wiele żeczy by pewnie inaczej sie potoczyło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:29 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai czemu nie? xd nie wiem jakie inne xd xd ekhm redface xd no wytęż się xd może wymyślisz coś innego xd *wyrwala raczki i zaczela laskotac bezlitosnie xd * Witaj Sarafin to ja czekam az zmienisz zdanie xd xd xd *siada obok* xd pozniej sie spytam o co dokladniej chodzilo :3 *pac poduchą xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|