|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:00 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai nie!!! xd (dobrze ze do lazienki nie musze) xd ale ja do łazienki musze redface xd no tak mi przykro xd ide z toba xd xd xd redface redface waaaaa >.< xd xd xd xd xd xd dobra to idz blaugh xd xd *wraca po chwili* xd las- kot- ki ? xd *zaczyna laskotac * blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:03 am
Ntsumi_Aya xd *wraca po chwili* xd las- kot- ki ? xd *zaczyna laskotac * blaugh dobra xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:03 am
*zlazi z Vykka* *siada na foteliq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:05 am
Lethiel *zlazi z Vykka* *siada na foteliq* wyjde na głupka..ale... xd skad masz kota? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:06 am
Lavagetas_heqetai Lethiel *zlazi z Vykka* *siada na foteliq* wyjde na głupka..ale... xd skad masz kota? O.o eee... nio.. przeciesh mam go od wczoraj xd .. z listoow whee wink ślodki prawda ?? whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:07 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *zlazi z Vykka* *siada na foteliq* wyjde na głupka..ale... xd skad masz kota? O.o eee... nio.. przeciesh mam go od wczoraj xd .. z listoow whee wink ślodki prawda ?? whee whee whee mhm O.o myslalem ze skads mozna wziac bo sporo ludzi je ma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:12 am
Ja- Yosei ...nie wiecie w kt�rym sklepie można teraz znaleźć czarny pasek? popaprane teraz wszystko, nie orientuje sie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:12 am
msacznego wiec wie ktos cos o jakim evencie z okazji tychze swiat??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 3:13 am
Vykk msacznego wiec wie ktos cos o jakim evencie z okazji tychze swiat?? niezabardzo . ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|