|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:49 am
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ...ła-ła-ła.... ...je-je ... ninja O.o *przeskok z glowy pisia na glowe Yoseika* witam blaugh whee xd ...Ave, ave... *pac poducha* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:49 am
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ...ła-ła-ła.... ...je-je ... ninja O.o *przeskok z glowy pisia na glowe Yoseika* witam blaugh whee xd ...Ave, ave... *shyla sie lekko* *przytuuuuuuuuuuuul* whee wheeeeee... jak fajnie whee *wisi do goory nogami* xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:50 am
|
|
|
|
|
|
|
xd *patrzy - już sie nie broni twisted * *laskocze* buhahahaha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *shyla sie lekko* *przytuuuuuuuuuuuul* whee wheeeeee... jak fajnie whee *wisi do goory nogami* xd 4laugh ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:52 am
Ntsumi_Aya xd *patrzy - już sie nie broni twisted * *laskocze* buhahahaha twisted nie!!! xd (dobrze ze do lazienki nie musze) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:54 am
Ja- Yosei Lethiel *shyla sie lekko* *przytuuuuuuuuuuuul* whee wheeeeee... jak fajnie whee *wisi do goory nogami* xd 4laugh ... *smile* biggrin *odchyla sie spowrotem* mraaaaaaauuu... 4laugh jak tu wysoko whee whee whee O.o *przeskok na Vykka* witaj Vykooś 4laugh whee *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:54 am
Lavagetas_heqetai nie!!! xd (dobrze ze do lazienki nie musze) xd ale ja do łazienki musze redface xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:55 am
Lethiel Ja- Yosei Lethiel *shyla sie lekko* *przytuuuuuuuuuuuul* whee wheeeeee... jak fajnie whee *wisi do goory nogami* xd 4laugh ... *smile* biggrin *odchyla sie spowrotem* mraaaaaaauuu... 4laugh jak tu wysoko whee whee whee O.o *przeskok na Vykka* witaj Vykooś 4laugh whee *przytuuuuuul* ...zaufaj mi - na mojej głowie nie jest wysoko... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:56 am
Ja- Yosei ...zaufaj mi - na mojej głowie nie jest wysoko... stare ale jest wyshej nish jak bym normalnie na podlodze stala blaugh wiec jest wysoko whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai nie!!! xd (dobrze ze do lazienki nie musze) xd ale ja do łazienki musze redface xd no tak mi przykro xd ide z toba xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o *przeskok na Vykka* witaj Vykooś 4laugh whee *przytuuuuuul* ja ty mnie pshytulash skoro wskoczylas mi na barki?? BTW sa jakies wielkanocne Eventy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:57 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai nie!!! xd (dobrze ze do lazienki nie musze) xd ale ja do łazienki musze redface xd no tak mi przykro xd ide z toba xd xd xd redface redface waaaaa >.< xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:58 am
Vykk Lethiel O.o *przeskok na Vykka* witaj Vykooś 4laugh whee *przytuuuuuul* ja ty mnie pshytulash skoro wskoczylas mi na barki?? BTW sa jakies wielkanocne Eventy?? jak to jak blaugh *schyla sie* *przytuuuuuuuuul* *znowu wisi do goory nogami* whee xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:59 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai nie!!! xd (dobrze ze do lazienki nie musze) xd ale ja do łazienki musze redface xd no tak mi przykro xd ide z toba xd xd xd redface redface waaaaa >.< xd xd xd xd xd xd dobra to idz blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|