|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:37 am
Lavagetas_heqetai facet chce zobaczyc troche cialka i juz sie na niego rzucaja, co za ludzie xd xd *pac kokosem* xd zeby nie bylo nieporozumien.. ==> nie tym ze stanika XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:38 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya aaa *laskocze lrzywka xd * xd *wykorzystuje nieuwage Pisia, wyrywa rączki i zaczyna łaskotać * fajny aparat xd xd pstryk! xd dzieki mrr xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:39 am
Lethiel Miss_Karina eshh... ja chora mam piec ciacho >.< nie chceeee!!!! gonk crying powinnaś lesheć w loosheczq a nie być wykoshystywana jako pomoc domowa sad *przytuuuuul* ja wczoraj musialam pomoc mamie przy pieczeniu, az w koncu powiedzialam "Zapomnialaś ze jestem chora?" a ona na to "nie nie zapomnialam" po 5 minutach wyrwala mi z reki mixer i wyslala do wyra neutral z checia poszlam... dzis chyba nie bede piec... jeszcze oslabiona jestem XP Pisiek...jeszcze popatrzysz przez ten aparat a stracisz ząbki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:39 am
Lethiel Lavagetas_heqetai facet chce zobaczyc troche cialka i juz sie na niego rzucaja, co za ludzie xd xd *pac kokosem* xd khem, drugim teraz! drugim xd (wcale nie wyciał mniejszego tekstuXD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:40 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai facet chce zobaczyc troche cialka i juz sie na niego rzucaja, co za ludzie xd xd *pac kokosem* xd khem, drugim teraz! drugim xd (wcale nie wyciał mniejszego tekstuXD) argh.... xd xd xd *skacze mu na glowe* *przewraca* *pac poduchą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:42 am
eek *zaslania aparat podusia, teleportuje sie za Pisia żeby nie mógł robić zdięć xd * *laskocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:43 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai facet chce zobaczyc troche cialka i juz sie na niego rzucaja, co za ludzie xd xd *pac kokosem* xd khem, drugim teraz! drugim xd (wcale nie wyciał mniejszego tekstuXD) argh.... xd xd xd *skacze mu na glowe* *przewraca* *pac poduchą* uwazaj na futryny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:43 am
Ntsumi_Aya eek *zaslania aparat podusia, teleportuje sie za Pisia żeby nie mógł robić zdięć xd * *laskocze* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:44 am
ah !! ten wiatr we wlosach !! 4laugh whee xd *schyla sie przed furtyna* O.o ... ufff... bylo blisko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:44 am
...ła-ła-ła.... ...je-je ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:45 am
Lethiel ah !! ten wiatr we wlosach !! 4laugh whee xd *schyla sie przed furtyna* O.o ... ufff... bylo blisko xd taa czuc wiosne, szczegolnie te zapach spalonego kurczaka z kuchni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:46 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya eek *zaslania aparat podusia, teleportuje sie za Pisia żeby nie mógł robić zdięć xd * *laskocze* xd xd tylko zdięć re rob xd stare xd *pac podusia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:46 am
Ja- Yosei ...ła-ła-ła.... ...je-je ... ninja O.o *przeskok z glowy pisia na glowe Yoseika* witam blaugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:47 am
Lethiel Ja- Yosei ...ła-ła-ła.... ...je-je ... ninja O.o *przeskok z glowy pisia na glowe Yoseika* witam blaugh whee xd ...Ave, ave...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:48 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya eek *zaslania aparat podusia, teleportuje sie za Pisia żeby nie mógł robić zdięć xd * *laskocze* xd xd tylko zdięć re rob xd stare xd *pac podusia* no dobra od teraz bede podgladał XD to bylo cos xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|