|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:30 am
heh i jestem z powrotem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai redface ee zapnij sie xd xd xd xd xd *pozooje* xd dobra koniec blaugh *biegnie sie przebrać w normalne ciooshki* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya aaa *laskocze lrzywka xd * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:31 am
Miss_Karina heh i jestem z powrotem XD ...Ave! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:31 am
Miss_Karina heh i jestem z powrotem XD *przytuuuuuuul kariś* i jak bylo ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:32 am
Lethiel Miss_Karina heh i jestem z powrotem XD *przytuuuuuuul kariś* i jak bylo ?? xd krotko i nudno xd mam jeszcze murzynka upiec ale mi sie nie chce XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:32 am
Lethiel Lavagetas_heqetai redface ee zapnij sie xd xd xd xd xd *pozooje* xd dobra koniec blaugh *biegnie sie przebrać w normalne ciooshki* whee xd wow xd
Witaj znoe Karinka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:34 am
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina heh i jestem z powrotem XD *przytuuuuuuul kariś* i jak bylo ?? xd krotko i nudno xd mam jeszcze murzynka upiec ale mi sie nie chce XP heh.. xd .. ja jush mam pieczenie ciast za sobą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai redface ee zapnij sie xd xd xd xd xd *pozooje* xd dobra koniec blaugh *biegnie sie przebrać w normalne ciooshki* whee xd wow xd
Witaj znoe Karinka xd a maaaaaaaaaaaaaasz!!!! twisted stressed xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai redface ee zapnij sie xd xd xd xd xd *pozooje* xd dobra koniec blaugh *biegnie sie przebrać w normalne ciooshki* whee xd wow xd
Witaj znoe Karinka xd O.o ... scream scream scream domokun *pac poducha !!!!!!!* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:35 am
Lethiel Miss_Karina Lethiel Miss_Karina heh i jestem z powrotem XD *przytuuuuuuul kariś* i jak bylo ?? xd krotko i nudno xd mam jeszcze murzynka upiec ale mi sie nie chce XP heh.. xd .. ja jush mam pieczenie ciast za sobą xd eshh... ja chora mam piec ciacho >.< nie chceeee!!!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:36 am
facet chce zobaczyc troche cialka i juz sie na niego rzucaja, co za ludzie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina eshh... ja chora mam piec ciacho >.< nie chceeee!!!! gonk crying powinnaś lesheć w loosheczq a nie być wykoshystywana jako pomoc domowa sad *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya aaa *laskocze lrzywka xd * xd *wykorzystuje nieuwage Pisia, wyrywa rączki i zaczyna łaskotać * fajny aparat xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|