|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:24 am
aaa *laskocze lrzywka xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:25 am
Damroka YumiTao Damroka Cześć....jak ja nie lubię świąt... - _ - Cześć dałaniarzu biggrin wiem co czujesz stare ja tez ich nie lubie szczege w tym roq stare jedynie dobre jest to ze do szkoly nie idziemy, pozatym to same minusy... xp wlasnie... bla sprzątac.. bla post... bla znowu sprzatać .. bla idź z koszyczkiem do gloopiego kościola XP .. bla zjazd rodzinki gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel no świetnie.. jestem przykuta xd *zaczyna plakać ze smiechu* aaaaa !! dość xd xd whee xd xd nigdy xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:26 am
...u mnie się rodzinka nie zbiera ...a do kościoła z koszyczkiem brat poleciał ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:26 am
Lavagetas_heqetai Lethiel no świetnie.. jestem przykuta xd *zaczyna plakać ze smiechu* aaaaa !! dość xd xd whee xd xd nigdy xd mad Dpiiiiiiisk *rozpina sie jej koszoolka* O.o .. redface redface redface *dobsh ze ma stanik z kokosoow* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:27 am
Ja- Yosei ...u mnie się rodzinka nie zbiera ...a do kościoła z koszyczkiem brat poleciał ... xd ten to ma dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:28 am
YumiTao Ja- Yosei ...u mnie się rodzinka nie zbiera ...a do kościoła z koszyczkiem brat poleciał ... xd ten to ma dobrze xd ...buahahaha! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:29 am
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ja- Yosei ...u mnie się rodzinka nie zbiera ...a do kościoła z koszyczkiem brat poleciał ... xd ten to ma dobrze xd xd taaa.... ja wczoraj musiałam stać 1.30 min w kościele xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel no świetnie.. jestem przykuta xd *zaczyna plakać ze smiechu* aaaaa !! dość xd xd whee xd xd nigdy xd xd piiiiiiisk *rozpina sie jej koszoolka* O.o .. redface redface redface *dobsh ze ma stanik z kokosoow* xd redface ee zapnij sie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|