|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya taaak xd pottem rozmawialiśmy o bieliźnie, że "wciąż jest modna smile xd " buehehe xd dobre musze uwazac bardziej xd na co 0_o xd faajnie było.. tylko o co się potem pokłuciliśmy 0_o ? 0_o bo mialem zware z jedna babka i stanelas po jej stronie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:18 am
Cześć....jak ja nie lubię świąt... - _ -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ja- Yosei ...kurcze - czuję sie prawie jak w Starej (Starej) Gidlii biggrin jejq.. jakie fajne uczucie whee mnie nie stety nie było na straej gildii whee szczerze załuje bo z tego co słyszyłam było naprawde fajnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:19 am
Lavagetas_heqetai bo mialem zware z jedna babka i stanelas po jej stronie sweatdrop wybacz sweatdrop ale już sie nie klucimy xd nie ? xd *pac lekko miękką podusią od lethi* siemka Damroka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:20 am
aaah xd *wychdzi spod pisia xd * *laskocze* xd *laskocze* *pac miekka podusia* xd *laskocze xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:20 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai bo mialem zware z jedna babka i stanelas po jej stronie sweatdrop wybacz sweatdrop ale już sie nie klucimy xd nie ? xd *pac lekko miękką podusią od lethi* siemka Damroka no jasne ze nie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:22 am
no świetnie.. jestem przykuta xd *zaczyna plakać ze smiechu* aaaaa !! dość xd xd whee xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:23 am
Ntsumi_Aya aaah xd *wychdzi spod pisia xd * *laskocze* xd *laskocze* *pac miekka podusia* xd *laskocze xd * xd jak wybuchne ze smiechu to normalnie cie pogryze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Cześć....jak ja nie lubię świąt... - _ - witaj 4laugh tja.. swieta wielkanocne są najgorsze :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|