|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:05 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai no kurde xd sprobuj teraz blaugh *przewraca pisia* *chwyt podusie w zęby* *pac xd * o wiem! xd xd xd xd *śmieje sie do rozpuku xd * aaaa *poszcza podusie i też łaskocze* xd witaj Yumi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:06 am
Lavagetas_heqetai no uwazaj bo na salatce sie nie skonczy xd umiem sie obronić twisted *wspomina miotanie fireballkami gdzie popadnie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:07 am
Ja- Yosei ...no powiedzmy - tylko tyle mam chyba takich względnie wczesnych rzeczy... ... ninja heh.. pamietam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:08 am
Kujonka CZesc wszystkim! biggrin Ale mnie tu dawno nie bylo... stare Siema xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:08 am
Lethiel Ja- Yosei ...no powiedzmy - tylko tyle mam chyba takich względnie wczesnych rzeczy... ... ninja heh.. pamietam whee ...to dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:09 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai no kurde xd sprobuj teraz blaugh *przewraca pisia* *chwyt podusie w zęby* *pac xd * o wiem! xd xd xd xd *śmieje sie do rozpuku xd * aaaa *poszcza podusie i też łaskocze* xd witaj Yumi xd waa *niemożę wytrzymać, przytula uniemożliwiając łaskotanie* xd *łaskocze go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mraaaaa... cas na koshoolke whee twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:10 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai no kurde xd sprobuj teraz blaugh *przewraca pisia* *chwyt podusie w zęby* *pac xd * o wiem! xd xd xd xd *śmieje sie do rozpuku xd * aaaa *poszcza podusie i też łaskocze* xd witaj Yumi xd waa *niemożę wytrzymać, przytula uniemożliwiając łaskotanie* xd *łaskocze go* nie dam sie i nie wiem kiedy sie rozkleje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:11 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai to ja tez wrocilem do przeszlosci xd pamiętam nasze pierwsze spotkanie xd - tak właściwie to kto był wcześniej, ja czy ty ? 0_o a nie wiem, nie pamietam ale mniejwiecej w tym samym czasie sie chyba zjawilismy wink pamiętam xd "fajny str) " xd xd xd xd tak powiedzialem? xd taaak xd pottem rozmawialiśmy o bieliźnie, że "wciąż jest modna smile xd "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:11 am