|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:01 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai no kurde xd sprobuj teraz blaugh *przewraca pisia* *chwyt podusie w zęby* *pac xd * o wiem! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:02 am
Lavagetas_heqetai to ja tez wrocilem do przeszlosci xd pamiętam nasze pierwsze spotkanie xd - tak właściwie to kto był wcześniej, ja czy ty ? 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja prawie nic nie mam ze starych rzeczy procz kociego stroju sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai to ja tez wrocilem do przeszlosci xd 4laugh whee *przytuuuuuul* O.o.. *patrzy na jego bransoletke* wlasnie !! bransoletka XD ... zapomnialabym razz .. biegnie do inventory whee pamietam to wdzianko- potem byla czarna khem...prowokujaca koszula xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:03 am
Sei chan Ja prawie nic nie mam ze starych rzeczy procz kociego stroju sweatdrop ja tez juz nie posiadam straych ubran sweatdrop nawet nie pamietam jak one wyglądały xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:03 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai to ja tez wrocilem do przeszlosci xd pamiętam nasze pierwsze spotkanie xd - tak właściwie to kto był wcześniej, ja czy ty ? 0_o a nie wiem, nie pamietam ale mniejwiecej w tym samym czasie sie chyba zjawilismy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:04 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai to ja tez wrocilem do przeszlosci xd 4laugh whee *przytuuuuuul* O.o.. *patrzy na jego bransoletke* wlasnie !! bransoletka XD ... zapomnialabym razz .. biegnie do inventory whee pamietam to wdzianko- potem byla czarna khem...prowokujaca koszula xd xd xd xd mraaaaaaaaau.. moja kochana koszulka xd xd xd sesese... moze pooźniej w nia wskocze twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai no kurde xd sprobuj teraz blaugh *przewraca pisia* *chwyt podusie w zęby* *pac xd * o wiem! xd xd xd xd *śmieje sie do rozpuku xd * aaaa *poszcza podusie i też łaskocze* xd witaj Yumi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CZesc wszystkim! biggrin Ale mnie tu dawno nie bylo... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai to ja tez wrocilem do przeszlosci xd 4laugh whee *przytuuuuuul* O.o.. *patrzy na jego bransoletke* wlasnie !! bransoletka XD ... zapomnialabym razz .. biegnie do inventory whee pamietam to wdzianko- potem byla czarna khem...prowokujaca koszula xd xd xd xd mraaaaaaaaau.. moja kochana koszulka xd xd xd sesese... moze pooźniej w nia wskocze twisted no uwazaj bo na salatce sie nie skonczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:05 am
...no powiedzmy - tylko tyle mam chyba takich względnie wczesnych rzeczy... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:05 am