|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:43 am
Sei chan Site Forum is temporarily disabled.-Baka gaia nie moge o evencie przeczytac grrrrrrrrr prawdopodobnie bedzie tak samo jak w zeszlym roku 3nodding whee cosh ide sie kapac a potem na swieconke xp bede za jakis czas xd whee trzymajcie kciuki zebym cala i "zdrowa" wrocila sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:43 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiniusienieczka
Nitsumka, jeszcze ci mało? :cP 4laugh whee twisted *przylącza sie do walki na poduszki* *pac LH* blaugh :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:44 am
Eredin A wy tu znowu wojny poduszkowe prowadzicie nono wole nie podpadac xd witaj Eredinq wink *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...Ave! ... ninja ...wydaje mi się, czy się Gaia zdrowo wali?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiniusienieczka
Nitsumka, jeszcze ci mało? :cP tiaa... xd *podchodzi go od tyłu... i laskocze * las- kot- ki !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:45 am
Lethiel Sei chan Site Forum is temporarily disabled.-Baka gaia nie moge o evencie przeczytac grrrrrrrrr witaj Sei 4laugh odbędzie sie jutro w Durem u tych dwooch wiedźm o 12.. czyli u nas tak ok 21 3nodding No wlasnie nie moge wejsc na topic gdzie napisane sa godziny o ktorej sie zacznie w danym kraju stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ave! ... ninja ...wydaje mi się, czy się Gaia zdrowo wali? witaj xd możliwe smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*stara sie znalezc bezpieczne miejsce z dala od artylerii poduszkowej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan Site Forum is temporarily disabled.-Baka gaia nie moge o evencie przeczytac grrrrrrrrr witaj Sei 4laugh odbędzie sie jutro w Durem u tych dwooch wiedźm o 12.. czyli u nas tak ok 21 3nodding poprzednio topik byl TU ale na razie jest wylaczony sweatdrop na chwilke przybylem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ave! ... ninja ...wydaje mi się, czy się Gaia zdrowo wali? nie wydaje ci sie xd *unik przed spadajaca z okolic shyrandola podushką* witaj Yoseiq *przytuuuuuuuuuuul* whee papatki kariś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:46 am
Sei chan Lethiel Sei chan Site Forum is temporarily disabled.-Baka gaia nie moge o evencie przeczytac grrrrrrrrr witaj Sei 4laugh odbędzie sie jutro w Durem u tych dwooch wiedźm o 12.. czyli u nas tak ok 21 3nodding No wlasnie nie moge wejsc na topic gdzie napisane sa godziny o ktorej sie zacznie w danym kraju stressed sei.. ale tio proste 3nodding dodajesh do godziny rozpoczęcia u nich.. czyli 12... 9 godzin 3nodding .. czyli u nas o 21 whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:47 am
Ja- Yosei ...Ave! ... ninja ...wydaje mi się, czy się Gaia zdrowo wali? Nie da sie na fora wejsc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Lethiniusienieczka
Nitsumka, jeszcze ci mało? :cP tiaa... xd *podchodzi go od tyłu... i laskocze * las- kot- ki !! xd nie laskocz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sei chan Site Forum is temporarily disabled.-Baka gaia nie moge o evencie przeczytac grrrrrrrrr witaj Sei 4laugh odbędzie sie jutro w Durem u tych dwooch wiedźm o 12.. czyli u nas tak ok 21 3nodding poprzednio topik byl TU ale na razie jest wylaczony sweatdrop na chwilke przybylem 3nodding witaj Sayo 4laugh *przytuuuul* O.o .. oooo .. twooj kotek uroosl whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:48 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Lethiniusienieczka
Nitsumka, jeszcze ci mało? :cP tiaa... xd *podchodzi go od tyłu... i laskocze * las- kot- ki !! xd nie laskocz blaugh czeemu nie ._. *przytulas xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|