|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:30 am
Lethiel Shiinma Mruu..Oni mnie wlasnie znaja pod nickiem Shiinma (z czego Yume to glownie z deviantarta znam, bo niby w realu gadalysmy, ale za nic nie mozemy skojarzyc, ktora to ktora stare ) aha xd lol whee ja to z Fifi, Letiś i Zerusiem mialam sie spotkac w trafficu, ale niestety.... nadal nie doszlo do spotkania crying crying musi sie w koncu udac!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:30 am
xd cala przyjemonsc po mojej Kari witaj Kotq whee heart whee *prztuuuuuuul* whee gaia mi sie znovu sypie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:31 am
Miss_Karina Lethiel Shiinma Mruu..Oni mnie wlasnie znaja pod nickiem Shiinma (z czego Yume to glownie z deviantarta znam, bo niby w realu gadalysmy, ale za nic nie mozemy skojarzyc, ktora to ktora stare ) aha xd lol whee ja to z Fifi, Letiś i Zerusiem mialam sie spotkac w trafficu, ale niestety.... nadal nie doszlo do spotkania crying crying musi sie w koncu udac!!! whee ech.. tylko kiedy crying ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram xd cala przyjemonsc po mojej Kari witaj Kotq whee heart whee *prztuuuuuuul* whee gaia mi sie znovu sypie stare Czy tylko ja nie mam problemow z Gaia?Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:32 am
Azram xd cala przyjemonsc po mojej Kari witaj Kotq whee heart whee *prztuuuuuuul* whee gaia mi sie znovu sypie stare nio wlasnie mi tesh zaczela crying na wshelki wypadek kopiooj swoje posty zanim dodash 3nodding nie bedziesh moosial potem jeszcze raz wszystkiego pisać blaugh whee *ćmok w policzek* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:33 am
Lethiel Miss_Karina Lethiel Shiinma Mruu..Oni mnie wlasnie znaja pod nickiem Shiinma (z czego Yume to glownie z deviantarta znam, bo niby w realu gadalysmy, ale za nic nie mozemy skojarzyc, ktora to ktora stare ) aha xd lol whee ja to z Fifi, Letiś i Zerusiem mialam sie spotkac w trafficu, ale niestety.... nadal nie doszlo do spotkania crying crying musi sie w koncu udac!!! whee ech.. tylko kiedy crying .. nii wim crying Hej Aya xd a gaia to mi serwuje jakies databasy xp evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam Azram jestem *podaje lapke* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Ayooś *przytuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:34 am
Miss_Karina nii wim crying Hej Aya xd a gaia to mi serwuje jakies databasy xp evil hm.. masz na mysli.. ==> stare Could not connect to the cheese_slave database stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:35 am
Lethiel Miss_Karina nii wim crying Hej Aya xd a gaia to mi serwuje jakies databasy xp evil hm.. masz na mysli.. ==> stare Could not connect to the cheese_slave database stare Y E P stare wrrrr....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:36 am
Azram witam Azram jestem *podaje lapke* wink no tak my sie jeszcze nie znamy wink *podaje lapke xd * twisted *pac poducha* xd hey lethi, witaj kari wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mraaaaaau twisted ninja *skok na LH* *przytuuuuuuuuuuuuul* whee witaj whee xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|