|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:22 am
Nyu wlasnie w spisie zauwazylam paru znajomych - Yume i Wywloka ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:22 am
Shiinma Heh.. Az tylu jest Warszawiakow?^^' A co do kosciolka..Ja mam od paru lat spokoj z chodzeniem ;3 Na szczescie.. ;3 A nawet jezeli i tak by mnie chcieli wyciagnac, to w tym roku mam alibi - grypka ;3 wlasnie grypka.. mnie jakos tesh ostatnio brać zaczyna O.o ... wczoraj lekki kaszelek.. a dzisiaj jush katar sie zaczyna gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:23 am
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina ma na szczescie nie :[ bo wczoraj mi sie psoola i sie zdenerwowalam... a co do kosciola nie obronilam sie, mimo iz chora jestem stressed >.<O.o ... argh.. :[ ... nie powinni cie chora do kościola slać sad jeszcze sie tylko bardziej przeziebish sad powiedz to moim starym >.< sad @Shii- xd ja z wawy jestem, Letiś też i jest sporo osob z wawy xd gdzie oni !! tylko mi ich tu daj !! .. źli źli rodzice XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katarek i kaszel byl od wczoraj.. Dzisiaj w nocy zrobilam wokol siebie konon z kocyka i kolderki, bo mi zimno bylo stare (kaloryferek na 5 _^_)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shiinma Nyu wlasnie w spisie zauwazylam paru znajomych - Yume i Wywloka ;3 O___________o Wywłoka? a nie Fifcie hm? xd whee Letiś- ja mam kaszel juz jakis czas >.< a od wczoraj mam istna Niagare z nosa >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:25 am
Shiinma Katarek i kaszel byl od wczoraj.. Dzisiaj w nocy zrobilam wokol siebie konon z kocyka i kolderki, bo mi zimno bylo stare (kaloryferek na 5 _^_) O.o .. lol.. to jakas epidemia.. !! *biega od Karis do Shii z kubeczkami gorącej herbatki w lapkach* pić !! i zdrowieć !! 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*kolejny psherazlivy zgshyt drzviami* witam tych ktoorych jush znam blaugh i witam sie z jeszcze niepoznymi*wyciaga lepke do Miss_Kariny* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Shiinma Nyu wlasnie w spisie zauwazylam paru znajomych - Yume i Wywloka ;3 O___________o Wywłoka? a nie Fifcie hm? xd whee Letiś- ja mam kaszel juz jakis czas >.< a od wczoraj mam istna Niagare z nosa >.< Fifi jest?O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:26 am
Shiinma Nyu wlasnie w spisie zauwazylam paru znajomych - Yume i Wywloka ;3 he ?? .. a jak ci na imie ?? .. jak ich znash to mnie prawdopodobnie tesh blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:26 am
Shiinma Katarek i kaszel byl od wczoraj.. Dzisiaj w nocy zrobilam wokol siebie konon z kocyka i kolderki, bo mi zimno bylo stare (kaloryferek na 5 _^_) ja mam za gruba koldre >.< a w dodatku gdy szlam spac to mialam zimowe skarpetki na nogach >.< a co do Fifi to ona glownie uzywa postaci wywloka na gai xd whee o witam Azram whee milo mi ciebie poznac, jestem Karina, ale tutaj mowia na mnie Kari whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:27 am
Azram *kolejny psherazlivy zgshyt drzviami* witam tych ktoorych jush znam blaugh i witam sie z jeszcze niepoznymi*wyciaga lepke do Miss_Kariny* whee 4laugh whee 4laugh *rozbieg* twisted *skok* *przytuuuuuuul* witaj whee heart whee heart !!! nio wreszcie.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:28 am
Lethiel Shiinma Katarek i kaszel byl od wczoraj.. Dzisiaj w nocy zrobilam wokol siebie konon z kocyka i kolderki, bo mi zimno bylo stare (kaloryferek na 5 _^_) O.o .. lol.. to jakas epidemia.. !! *biega od Karis do Shii z kubeczkami gorącej herbatki w lapkach* pić !! i zdrowieć !! 3nodding whee dziekuuuje whee pyszniutka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mruu..Oni mnie wlasnie znaja pod nickiem Shiinma (z czego Yume to glownie z deviantarta znam, bo niby w realu gadalysmy, ale za nic nie mozemy skojarzyc, ktora to ktora stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shiinma Mruu..Oni mnie wlasnie znaja pod nickiem Shiinma (z czego Yume to glownie z deviantarta znam, bo niby w realu gadalysmy, ale za nic nie mozemy skojarzyc, ktora to ktora stare ) aha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|