|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:48 am
YumiTao no to smacznego zycze biggrin i lece do marketplace biggrin cos zalicytowac whee Pa 4laugh powodzenia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:56 am
ninja .... gonk ... czemu tu nikogo nie ma !!!!! xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:08 am
*zaglada do srodka* Mrau?;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:09 am
Kariś !!!!!! *przytuuuuuuul ogromniasty* 4laugh whee *owiją ja kocykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:10 am
Shiinma *zaglada do srodka* Mrau?;3 O.o ... nie znam cie *podbiega i podaje lapke* jestel Lethi whee *przytuuuul* witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:11 am
Lethiel Kariś !!!!!! *przytuuuuuuul ogromniasty* 4laugh whee *owiją ja kocykiem* ugh O.o czesc Letis koffana whee 4laugh dziekuje za kocyk whee esh... o 11 zmykam na swiecenie jajek ninja sweatdrop po co to w ogoole? gonk xd whee xd >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:12 am
*odwzajemnia uscisk* Mru.. Jestem Shiinma, lub jeżeli wolisz, mow mi Kocur .. Nyu i jestem tutaj nowa ^^' Trafilam wczoraj :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:13 am
Shiinma *zaglada do srodka* Mrau?;3 Witaj Shii whee serdecznie witamy xd whee edit. z wawy jestes? O.o nyo... zwieksza sie krag Warszawskich Gaiowiczow xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:15 am
Shiinma *odwzajemnia uscisk* Mru.. Jestem Shiinma, lub jeżeli wolisz, mow mi Kocur .. Nyu i jestem tutaj nowa ^^' Trafilam wczoraj :3 milo cie poznać wink whee 4laugh Kariś .. ja sie w tym roku mam zamiar bronić nogami i lapkami przed wizyta w kościoolq XD *podaje jej herbatq* Gaia mi siem psooje ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:16 am
Miss_Karina Shiinma *zaglada do srodka* Mrau?;3 Witaj Shii whee serdecznie witamy xd whee edit. z wawy jestes? O.o nyo... zwieksza sie krag Warszawskich Gaiowiczow xd whee yay!!! .. opanoojmy gildie !! 4laugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:17 am
Lethiel Shiinma *odwzajemnia uscisk* Mru.. Jestem Shiinma, lub jeżeli wolisz, mow mi Kocur .. Nyu i jestem tutaj nowa ^^' Trafilam wczoraj :3 milo cie poznać wink whee 4laugh Kariś .. ja sie w tym roku mam zamiar bronić nogami i lapkami przed wizyta w kościoolq XD *podaje jej herbatq* Gaia mi siem psooje ;( ma na szczescie nie :[ bo wczoraj mi sie psoola i sie zdenerwowalam... a co do kosciola nie obronilam sie, mimo iz chora jestem stressed >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:19 am
Heh.. Az tylu jest Warszawiakow?^^' A co do kosciolka..Ja mam od paru lat spokoj z chodzeniem ;3 Na szczescie.. ;3 A nawet jezeli i tak by mnie chcieli wyciagnac, to w tym roku mam alibi - grypka ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:20 am
Miss_Karina ma na szczescie nie :[ bo wczoraj mi sie psoola i sie zdenerwowalam... a co do kosciola nie obronilam sie, mimo iz chora jestem stressed >.<O.o ... argh.. :[ ... nie powinni cie chora do kościola slać sad jeszcze sie tylko bardziej przeziebish sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:21 am
Lethiel Miss_Karina ma na szczescie nie :[ bo wczoraj mi sie psoola i sie zdenerwowalam... a co do kosciola nie obronilam sie, mimo iz chora jestem stressed >.<O.o ... argh.. :[ ... nie powinni cie chora do kościola slać sad jeszcze sie tylko bardziej przeziebish sad powiedz to moim starym >.< sad @Shii- xd ja z wawy jestem, Letiś też i jest sporo osob z wawy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|