|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:45 pm
Dziendobry wszystkim *klania sie grzecznie* Jestem ]Goth bless[ - nowy gildiowicz. Mam nadzieje, ze tylko uprzyjemnie wam razem spedzony czas ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:48 pm
]Goth bless[ Dziendobry wszystkim *klania sie grzecznie* Jestem ]Goth bless[ - nowy gildiowicz. Mam nadzieje, ze tylko uprzyjemnie wam razem spedzony czas ^_^ A ja mam nadzieję ze nie tylko uprzyjemnisz ale i sam będziesz siędobrze bawił xd Witamy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:50 pm
PointZer0 ]Goth bless[ Dziendobry wszystkim *klania sie grzecznie* Jestem ]Goth bless[ - nowy gildiowicz. Mam nadzieje, ze tylko uprzyjemnie wam razem spedzony czas ^_^ A ja mam nadzieję ze nie tylko uprzyjemnisz ale i sam będziesz siędobrze bawił xd Witamy Witam Point Zero - wiele (dobrego) o Tobie slyszalem ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:54 pm
]Goth bless[ PointZer0 ]Goth bless[ Dziendobry wszystkim *klania sie grzecznie* Jestem ]Goth bless[ - nowy gildiowicz. Mam nadzieje, ze tylko uprzyjemnie wam razem spedzony czas ^_^ A ja mam nadzieję ze nie tylko uprzyjemnisz ale i sam będziesz siędobrze bawił xd Witamy Witam Point Zero - wiele (dobrego) o Tobie slyszalem ^_^ Dziękuję xd I właśnie domyślam się że trochę słyszałeś o gildii , bo ubranko już masz , natomiast na koncie kilka postów a na Gaię zawitałeś bardzo niedawno - znaczy że ktoś Cię skusił , przy okazji fundujac ciushki , mam racje ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:56 pm
PointZer0 Dziękuję xd I właśnie domyślam się że trochę słyszałeś o gildii , bo ubranko już masz , natomiast na koncie kilka postów a na Gaię zawitałeś bardzo niedawno - znaczy że ktoś Cię skusił , przy okazji fundujac ciushki , mam racje ? ninja Hmm.. powiedzmy wink Podobno jestes milosnikiem broni i sztuk walki, tez troszeczke w tym siedze.. ekhm.. dobra, nic trza isc cos z jajkami zrobic xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:59 pm
]Goth bless[ Hmm.. powiedzmy wink Podobno jestes milosnikiem broni i sztuk walki, tez troszeczke w tym siedze.. ekhm.. dobra, nic trza isc cos z jajkami zrobic xd xp Smacznego , chyba ze o malowanie chodziło xd ja? sztuk walki i broni białej ? broń białą lubię owszem i zaczynam kolekcjonować , ale miłosnik to chyba za mocne słowo , tak samo jezeli o sztuki walk chodzi - tyle co trenowałem TaekwonDo i troche widziałem Capoeiry, Wushu i Krav Magi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:00 am
PointZer0 broń białą lubię owszem i zaczynam kolekcjonować , ale miłosnik to chyba za mocne słowo , tak samo jezeli o sztuki walk chodzi - tyle co trenowałem TaekwonDo i troche widziałem Capoeiry, Wushu i Krav Magi xd Skromniacha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:15 am
Hey whee
*siada wygodnie w BIG fotelu i zaczyna sie rozglądać* jak tu pusto neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:18 am
YumiTao Hey whee *siada wygodnie w BIG fotelu i zaczyna sie rozglądać* jak tu pusto neutral Śpią albo kaca leczą , hej Yumi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:22 am
mmmmmmmm moderator wink siemka wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:24 am
Nightmaree mmmmmmmm moderator wink siemka wszystkim Hej Nightmaree xd I co wy z tym modem , jak rany Point albo Zero , jeszcze lepiej "0" i koniec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:24 am
PointZer0 YumiTao Hey whee *siada wygodnie w BIG fotelu i zaczyna sie rozglądać* jak tu pusto neutral Śpią albo kaca leczą , hej Yumi xd Ja juz naszczęście doszłam do siebie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:25 am
Nightmaree mmmmmmmm moderator wink siemka wszystkim Cześć 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:26 am
YumiTao PointZer0 YumiTao Hey whee *siada wygodnie w BIG fotelu i zaczyna sie rozglądać* jak tu pusto neutral Śpią albo kaca leczą , hej Yumi xd Ja juz naszczęście doszłam do siebie whee No xd Ja tam nie piłem od tygodnia nic mocniejszego niż piwo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|