|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:12 pm
opcy sweet_chii opcy sweet_chii opcy, jak ty tego kotka trzymasz sad , biedny jest.... crying onon to lubi! xp nie sadze, jakos dziwnie wyglada.... eek wierz mi znam sie z nim juz od kilku godzin i widze ze to lubi ty sadysto sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:12 pm
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii opcy, jak ty tego kotka trzymasz sad , biedny jest.... crying hejka...ladny kawalek czasu co takie chlodne przywitanie? sad bo mi kowadelko ucieklo...znaczy sie nie wazne...wybacz ostatnio mialem troche spraw na glowie i nie koniecznie byly to proste i fajne rzeczy biedny vykkus *glaszcze po glowce* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:15 pm
no nie przesadzaj.......... dobra ja spadam..... nara Chii! nara Vykk! nara ewentualnym lurkerom!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:15 pm
opcy no nie przesadzaj.......... dobra ja spadam..... nara Chii! nara Vykk! nara ewentualnym lurkerom! oki narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:16 pm
opcy no nie przesadzaj.......... dobra ja spadam..... nara Chii! nara Vykk! nara ewentualnym lurkerom! ej no, nie idz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:17 pm
sweet_chii opcy sweet_chii opcy sweet_chii opcy, jak ty tego kotka trzymasz sad , biedny jest.... crying onon to lubi! xp nie sadze, jakos dziwnie wyglada.... eek wierz mi znam sie z nim juz od kilku godzin i widze ze to lubi ty sadysto sweatdrop to lepiej popatrz na mojego kotka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:18 pm
xd ... kup ode mnie blue boxa bo kasy potrzebuje.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:20 pm
sweet_chii xd ... kup ode mnie blue boxa bo kasy potrzebuje.... blaugh nie mam za co sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:20 pm
Vykk sweet_chii xd ... kup ode mnie blue boxa bo kasy potrzebuje.... blaugh nie mam za co sad crying buuuuuuu, ja chce kotka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 5:23 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii xd ... kup ode mnie blue boxa bo kasy potrzebuje.... blaugh nie mam za co sad crying buuuuuuu, ja chce kotka ja nei bede mowil co chce bo ci co to zobacza kiedys to sie zawstydzic moga blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:26 pm
PointZer0 Co jest śpiochy , godzina �sma , pies na spacerze był , śniadanie wszamane a wy jeszcze kimacie ? xd wlasnie wstalam, jestem nieprzytomna chyba ide dalej spac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:27 pm
kropka PointZer0 Co jest śpiochy , godzina �sma , pies na spacerze był , śniadanie wszamane a wy jeszcze kimacie ? xd wlasnie wstalam, jestem nieprzytomna chyba ide dalej spac.... W takim razie dobra... eee. dobrydzeń raczej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:29 pm
PointZer0 kropka PointZer0 Co jest śpiochy , godzina �sma , pies na spacerze był , śniadanie wszamane a wy jeszcze kimacie ? xd wlasnie wstalam, jestem nieprzytomna chyba ide dalej spac.... W takim razie dobra... eee. dobrydzeń raczej sweatdrop nop... forum nie działa... xp dobranoc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|